reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy:-)

Kasiulka tez na montowany nie mam miejsca i osobiście wolę przodem niż bokiem bo nie potrafię tak od boku :p
Kładę na wannę ten twardy i po,kapaniu jest chowany między półkę z umywalka a wannę, akurat taka szpara tam jest. Ten w łóżeczku jest chowany z boku łóżeczka,,wisi na boku i się go podciaga i zakłada do użycia,,wiec nie musze odkładać w kolejne ukrywcze miejsce.

Bez przewijaka dzieci lubią tez uciekać przy przebieraniu.

Poczytaj, może znajdziesz odpowiedni. Tu też jest jeszcze jakiś baby z tej firmy i ma już dużo gorsze opinie.

reklama
Haha ja myślałam, że Ty piszesz o tych:

horizontal300.jpg

Nie zakumalam, że są jeszcze te drugie aż wstyd :p
Te są fajne co pokazujesz :)

W łóżeczku mamy tak :)
Wysznupane na necie.
P2242147.JPG
jo4-500x500.jpg

Załączniki

• horizontal300.jpg
    horizontal300.jpg
    10,5 KB · Wyświetleń: 322
  • P2242147.JPG
    P2242147.JPG
    374,3 KB · Wyświetleń: 313
  • jo4-500x500.jpg
    jo4-500x500.jpg
    41,1 KB · Wyświetleń: 320
Fajnie że gadacie o aspiratorach, już wszystko zapisałam [emoji16] ja nie mogę mieć do odkurzacza bo ja mam taki składany wielki wodny odkurzacz, więc odpada wyciąganie go i składanie no i ma taka moc że by chyba dziecku mózg wyssalo.

Co do przewijaka to udało nam się znaleźć na olx komode z przewijakiem pasująca do mebli. Mamy w kolorze jabłoni więc trudno coś dobrać i to był idealny zakup. Ale w Warszawie więc odbieramy ją dopiero za 2 tyg A teraz zapłaciliśmy zaliczkę. No i nową komode mamy! [emoji173] ale mamy dużo miejsca, pokój ma 20m2..
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Pumelowa ja tez mam wodniaka mocnego i uzywam katarek jest super warto go miec bo jak katar przyjdzie to jest niezastapiony.
Ale ten co Lilith pokazuje tez poszukam bo w nocy odpalac moj czołg to slabo a taki poreczny super. Kasiulka jak znajdziesz godny daj cynk.
Co do prewijaka to mam przy lozeczku turystycznym wiec wystarcza mi z kapieli niose w reczniku i tak bedzie lato to goraco a na jedno dziecie nie opyla mi sie juz w nic inwestowac ale fajne pokazujeciejak bktos planuje jeszcze rodzinke powiekszac ;)
A tak to przewijam.gdzie popadnie na macie i juz

f2w3rjjgvtrkt7iq.png

Ja przy Jadze używałam fride. Gruszki wychodzą totalnie z użycia [emoji6].
Teraz dostanę od siostry elektryczny aspirator (ale jaki? Nie wiem..). Ponoć rewelacyjnie sprawdził się u jej córy, więc i nam go kupiła [emoji5].
Wanienke kupuje raczej taką zwykłą - najpierw malutką, a później przechodzimy na większą (tą już mam po Jadze).

Aaggaa, Tea - co do wózka nie poradzę. Nie znam ich.

Tea - cenowo rewelacyjnie wychodzi też np. Maxi Cosi Mura 4.

Wendy w takim razie muszę o tym pomyśleć. A czy odkurzacz musi mieć jakieś konkretne funkcje opcje? Bo mi mój mąż powiedział że masz odkurzacz nie nadaje się bo coś tam

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Dzięki za odpowiedzi jesteście niezastąpione.
To już mam faworyta. Aspirator elektryczny , aga_k_m jak ci siostra sprezentuje to pochwal. Kasiulka liczę że i ty się pochwalisz jak się zdecydujesz.
Super ten przewijak do ściany. Liczę że drugie będzie już na większym metrazu. Ale możliwe że jeszcze tutaj.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Lilith tez mam tego typu aspirator i super sie sprawdza, jakos nie wyobrazam sobie lazic i podłączac do odkurzacza, zreszta mamy centralny odkurzacz, wiec chyba nawet by sie nie dało, a to raz dwa wyciagam, wkładam do noska i juz czysty :)

Misia my mamy nakładke na komodę, na to sie kładzie przewijak i super sie przy młodym sprawdziło. Do lazienki kupimy osobny wolno stojący przewijaczek, bo nie mamy gdzie kłasc.

No to i ja sie pochwale, wczoraj poszłam na zakupy i kupiłam tez cos malutkiej :) kot nawet sie zainteresował :D pewnie myslal ze takie małe skarpetki to dla niego hihi
IMG_5304.JPG

Załączniki

• IMG_5304.JPG
    IMG_5304.JPG
    603,4 KB · Wyświetleń: 351
Do góry