reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy:-)

Kasiulka tez na montowany nie mam miejsca i osobiście wolę przodem niż bokiem bo nie potrafię tak od boku :p
Kładę na wannę ten twardy i po,kapaniu jest chowany między półkę z umywalka a wannę, akurat taka szpara tam jest. Ten w łóżeczku jest chowany z boku łóżeczka,,wisi na boku i się go podciaga i zakłada do użycia,,wiec nie musze odkładać w kolejne ukrywcze miejsce.

Bez przewijaka dzieci lubią tez uciekać przy przebieraniu.

Poczytaj, może znajdziesz odpowiedni. Tu też jest jeszcze jakiś baby z tej firmy i ma już dużo gorsze opinie.

reklama
Haha ja myślałam, że Ty piszesz o tych:

horizontal300.jpg

Nie zakumalam, że są jeszcze te drugie aż wstyd :p
Te są fajne co pokazujesz :)

W łóżeczku mamy tak :)
Wysznupane na necie.
P2242147.JPG
jo4-500x500.jpg

Załączniki

• horizontal300.jpg
    horizontal300.jpg
    10,5 KB · Wyświetleń: 327
  • P2242147.JPG
    P2242147.JPG
    374,3 KB · Wyświetleń: 319
  • jo4-500x500.jpg
    jo4-500x500.jpg
    41,1 KB · Wyświetleń: 323
Fajnie że gadacie o aspiratorach, już wszystko zapisałam [emoji16] ja nie mogę mieć do odkurzacza bo ja mam taki składany wielki wodny odkurzacz, więc odpada wyciąganie go i składanie no i ma taka moc że by chyba dziecku mózg wyssalo.

Co do przewijaka to udało nam się znaleźć na olx komode z przewijakiem pasująca do mebli. Mamy w kolorze jabłoni więc trudno coś dobrać i to był idealny zakup. Ale w Warszawie więc odbieramy ją dopiero za 2 tyg A teraz zapłaciliśmy zaliczkę. No i nową komode mamy! [emoji173] ale mamy dużo miejsca, pokój ma 20m2..
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Pumelowa ja tez mam wodniaka mocnego i uzywam katarek jest super warto go miec bo jak katar przyjdzie to jest niezastapiony.
Ale ten co Lilith pokazuje tez poszukam bo w nocy odpalac moj czołg to slabo a taki poreczny super. Kasiulka jak znajdziesz godny daj cynk.
Co do prewijaka to mam przy lozeczku turystycznym wiec wystarcza mi z kapieli niose w reczniku i tak bedzie lato to goraco a na jedno dziecie nie opyla mi sie juz w nic inwestowac ale fajne pokazujeciejak bktos planuje jeszcze rodzinke powiekszac ;)
A tak to przewijam.gdzie popadnie na macie i juz

f2w3rjjgvtrkt7iq.png

Ja przy Jadze używałam fride. Gruszki wychodzą totalnie z użycia [emoji6].
Teraz dostanę od siostry elektryczny aspirator (ale jaki? Nie wiem..). Ponoć rewelacyjnie sprawdził się u jej córy, więc i nam go kupiła [emoji5].
Wanienke kupuje raczej taką zwykłą - najpierw malutką, a później przechodzimy na większą (tą już mam po Jadze).

Aaggaa, Tea - co do wózka nie poradzę. Nie znam ich.

Tea - cenowo rewelacyjnie wychodzi też np. Maxi Cosi Mura 4.

Wendy w takim razie muszę o tym pomyśleć. A czy odkurzacz musi mieć jakieś konkretne funkcje opcje? Bo mi mój mąż powiedział że masz odkurzacz nie nadaje się bo coś tam

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Dzięki za odpowiedzi jesteście niezastąpione.
To już mam faworyta. Aspirator elektryczny , aga_k_m jak ci siostra sprezentuje to pochwal. Kasiulka liczę że i ty się pochwalisz jak się zdecydujesz.
Super ten przewijak do ściany. Liczę że drugie będzie już na większym metrazu. Ale możliwe że jeszcze tutaj.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Lilith tez mam tego typu aspirator i super sie sprawdza, jakos nie wyobrazam sobie lazic i podłączac do odkurzacza, zreszta mamy centralny odkurzacz, wiec chyba nawet by sie nie dało, a to raz dwa wyciagam, wkładam do noska i juz czysty :)

Misia my mamy nakładke na komodę, na to sie kładzie przewijak i super sie przy młodym sprawdziło. Do lazienki kupimy osobny wolno stojący przewijaczek, bo nie mamy gdzie kłasc.

No to i ja sie pochwale, wczoraj poszłam na zakupy i kupiłam tez cos malutkiej :) kot nawet sie zainteresował :D pewnie myslal ze takie małe skarpetki to dla niego hihi
IMG_5304.JPG

Załączniki

• IMG_5304.JPG
    IMG_5304.JPG
    603,4 KB · Wyświetleń: 359
Do góry