reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy:-)

Pumelova, poduszka stabilizacyjna jak dla mnie jest zbędna. Maluszek z początku leży tak jak się Go położy, a jeżeli by np.trzeba było na którejś ze stron przytrzymać wystarczy kocyk zwiniety w rulonik ;-)
Co do podkładów, używałam rossmanowskich, jeżeli o takie chodzi od początku ;-)
Czy to pod ręcznik po kąpaniu, czy pod prześcieradło :-)

reklama
Pumelova, poduszka stabilizacyjna jak dla mnie jest zbędna. Maluszek z początku leży tak jak się Go położy, a jeżeli by np.trzeba było na którejś ze stron przytrzymać wystarczy kocyk zwiniety w rulonik ;-)
Co do podkładów, używałam rossmanowskich, jeżeli o takie chodzi od początku ;-)
Czy to pod ręcznik po kąpaniu, czy pod prześcieradło :-)
Wielkie dzięki!

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Zuza ja mam 0-6 mies.

010igov35ye70zfx.png

Jesteście niezastąpione dziękuję!

Rozmawiałam akurat z przyjaciółką i powiedziała że złożą się że znajomymi na komplet do łóżeczka handmade (Manufaktura Retro Home polecam, znajomej :D) więc kupię to co napisalyscie!:)

Edit
Wg mojej magicznej listy są jeszcze niezbędne podkłady nieprzemakalne - to też kupić od razu, nie??
I w mojej liście jest jeszcze poduszka stabilizacyjna dla niemowląt - co o tym myślicie????
Podkład nieprzemakalny od razu najlepiej kupić, tylko nie taki z ceraty, tylko coś w tym stylu:

Link do: Babylist

Poduszki stabilizacyjnej nie miałam, nie wiem czy to kupować...To są te poduszki- motylki, tak?

Podkład nieprzemakalny od razu najlepiej kupić, tylko nie taki z ceraty, tylko coś w tym stylu:

Link do: Babylist

Poduszki stabilizacyjnej nie miałam, nie wiem czy to kupować...To są te poduszki- motylki, tak?
Oo dzięki za info czyli taki podkład pod prześcieradło a do przewijania takie z rossmana?

Tak chyba motylki, wpisalam w Google bo nie wiem co to :D

Pumelova na poczatek nie bierz tych wszystkich poduszek bo to moze sie okazac zbedne , takiemu malemu dzidziowi na pewno zaraz po urodzeniu nie beda potrzebne.
Ja do przewijania nie mialam podkladow jedynie jakies jednorazowki na wyjscia do lekarza w domu to jedynie na przeiwijaku mialam takie przescieradelko czy jak to sie tam nazywa.Pod przescieradlem w lozeczku tez nie mialam zadnych ceratek chyba choc glowy nie dam sobie uciac:D bo to juz dawno.bylo:p

010igov35ye70zfx.png

Pumelova ja tak jak Maziajka nie uzywalam takich jednorazowych podkladow do przewijania , na przewijaku mialam takie przescieradelko na przewijak frotte.

reklama
Do góry