reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy:-)

Morela skąd ten przybornik i reczniczek?

Pola jakie lozeczko dostawke wybrałaś? Tez na początek myślę o łóżeczku 90x40 chyba z klupsia na kółkach widziałam fajne.

Musze przysiąść i zrobić jakieś wstępne zamówienie higienicznych rzeczy z apteki Gemini.
Allegro użytkownik : Olimpia-1982

wszystko jest ok u nich, mogę polecić

Czekam jeszcze od 1 sprzedawcy z allegro na drugą część. Dam znać jak będzie ok z nazwą użytkownika.

f2w3rjjgy5cue5bk.png

reklama

Pola jakie lozeczko dostawke wybrałaś? Tez na początek myślę o łóżeczku 90x40 chyba z klupsia na kółkach widziałam fajne.

Musze przysiąść i zrobić jakieś wstępne zamówienie higienicznych rzeczy z apteki Gemini.
Oo a za ile to łóżeczko? Też szukam na kółkach, podeslesz linka? Ja widziałam na necie tego typu Filip 3w1 - jak wpiszesz w googlach to jest od razu, chyba 175zl nowe

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja też kupuje Klupsia 95x45 to na kółkach z funkcją dostawki. Kupuje że strony FikiMiki24.pl tam kupuje od razu za jedną przesyłką lozeczko, pościel dedykowaną do niego , regał biały na kółkach Klupsia i przewijak :)

f2w3rjjgy5cue5bk.png

Widzę że dużo osób kupuje rzeczy od klupsia,a to firma z naszego miasta,muszę się przejść do ich magazynu zobaczyć co ciekawego mają bo nigdy nie byłam.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Karuzela wybralam takie:
Link do: Łóżeczko DOSTAWKA dostawne materac kółka opuszczne

Albo opcja nr 2 to Klups - dokladnie tp co wybrala Morela:
Link do: Łóżeczko dostawne PICCOLO DUE 95x45x 75 cm firmy Klupś kolor biały - wózki wielofunkcyjne, trzyfunkcyjne,głęboko spacerowe, aukcje internetowe, allegro, łóżeczko dziecięce klupś, safari, abc desing

Tylko pamietajcie, ze te dostawki sa nizsze niz pelnowymiarowe lozeczka 60/120. Widzialam w sklepie tego klupsia i bylo takie malutkie i niskie w porownaniu do lozeczek standardowych.

Widzę że dużo osób kupuje rzeczy od klupsia,a to firma z naszego miasta,muszę się przejść do ich magazynu zobaczyć co ciekawego mają bo nigdy nie byłam.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Zazdroszczę. Ja z Klupsia miałam już 7 lat temu regał z przewijakiem i lozeczko dla Lenki. Teraz akurat też mi podpasowały produkty z Klupsia - zobaczymy czy przez te 7 lat jakość ta sama :)

f2w3rjjgy5cue5bk.png

Oglądałam z KLUPSia ale one są wszystkie białe :/ serio wszyscy na świecie kupują białe łóżeczka? :D ja bym chciała w kolorze jabłoni, ale takich to w ogóle nie ma, ten FILIP 3w1 jest fajny, kolor TEAK i połowę tańszy [emoji14] gdyby ktoś szukał czegoś innego niż białe :D :
Link do: Łóżeczko dostawne, kołyska, łóżeczko 3w1 FILIP kolor TEAK Sklep e-mebluś

Dziewczyny! jak łóżeczko jest 90x40 to jaki rozmiar powinna mieć pościel? o_O

Edit
Dobra pościele są na taki wymiar więc chyba więcej nie muszę wiedzieć [emoji16]

Ostatnia edycja:
Ja kupuje pościel z Klupsia z kołdra i poduszką i one są chyba kołdra 80x80 i poduszka 30x40 o ile się nie mylę. Ciężko jedynie będzie kupić pościel na zmianę do takich wymiarów ale coś znajdę :)

f2w3rjjgy5cue5bk.png

Oglądałam z KLUPSia ale one są wszystkie białe :/ serio wszyscy na świecie kupują białe łóżeczka? :D ja bym chciała w kolorze jabłoni, ale takich to w ogóle nie ma, ten FILIP 3w1 jest fajny, kolor TEAK i połowę tańszy [emoji14] gdyby ktoś szukał czegoś innego niż białe :D :
Link do: Łóżeczko dostawne, kołyska, łóżeczko 3w1 FILIP kolor TEAK Sklep e-mebluś

Dziewczyny! jak łóżeczko jest 90x40 to jaki rozmiar powinna mieć pościel? o_O

Edit
Dobra pościele są na taki wymiar więc chyba więcej nie muszę wiedzieć [emoji16]

Ja mam rozek/spiworki/otulacze/kocyki, taka zwykla kolderke ze starsza coreczka zaczelam uzywac jak miala ok rok (wczesniej spiworki).

reklama
Pola, jak te śpiworki się sprawdzały? Bo szczerze? Teraz właśnie zastanawiam się czy w ogóle z pościeli na początku nie zrezygnować...

Do góry