reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy:-)

Morela skąd ten przybornik i reczniczek?

Pola jakie lozeczko dostawke wybrałaś? Tez na początek myślę o łóżeczku 90x40 chyba z klupsia na kółkach widziałam fajne.

Musze przysiąść i zrobić jakieś wstępne zamówienie higienicznych rzeczy z apteki Gemini.
Allegro użytkownik : Olimpia-1982

wszystko jest ok u nich, mogę polecić

Czekam jeszcze od 1 sprzedawcy z allegro na drugą część. Dam znać jak będzie ok z nazwą użytkownika.

f2w3rjjgy5cue5bk.png

reklama

Pola jakie lozeczko dostawke wybrałaś? Tez na początek myślę o łóżeczku 90x40 chyba z klupsia na kółkach widziałam fajne.

Musze przysiąść i zrobić jakieś wstępne zamówienie higienicznych rzeczy z apteki Gemini.
Oo a za ile to łóżeczko? Też szukam na kółkach, podeslesz linka? Ja widziałam na necie tego typu Filip 3w1 - jak wpiszesz w googlach to jest od razu, chyba 175zl nowe

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja też kupuje Klupsia 95x45 to na kółkach z funkcją dostawki. Kupuje że strony FikiMiki24.pl tam kupuje od razu za jedną przesyłką lozeczko, pościel dedykowaną do niego , regał biały na kółkach Klupsia i przewijak :)

f2w3rjjgy5cue5bk.png

Widzę że dużo osób kupuje rzeczy od klupsia,a to firma z naszego miasta,muszę się przejść do ich magazynu zobaczyć co ciekawego mają bo nigdy nie byłam.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Karuzela wybralam takie:
Link do: Łóżeczko DOSTAWKA dostawne materac kółka opuszczne

Albo opcja nr 2 to Klups - dokladnie tp co wybrala Morela:
Link do: Łóżeczko dostawne PICCOLO DUE 95x45x 75 cm firmy Klupś kolor biały - wózki wielofunkcyjne, trzyfunkcyjne,głęboko spacerowe, aukcje internetowe, allegro, łóżeczko dziecięce klupś, safari, abc desing

Tylko pamietajcie, ze te dostawki sa nizsze niz pelnowymiarowe lozeczka 60/120. Widzialam w sklepie tego klupsia i bylo takie malutkie i niskie w porownaniu do lozeczek standardowych.

Widzę że dużo osób kupuje rzeczy od klupsia,a to firma z naszego miasta,muszę się przejść do ich magazynu zobaczyć co ciekawego mają bo nigdy nie byłam.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Zazdroszczę. Ja z Klupsia miałam już 7 lat temu regał z przewijakiem i lozeczko dla Lenki. Teraz akurat też mi podpasowały produkty z Klupsia - zobaczymy czy przez te 7 lat jakość ta sama :)

f2w3rjjgy5cue5bk.png

Oglądałam z KLUPSia ale one są wszystkie białe :/ serio wszyscy na świecie kupują białe łóżeczka? :D ja bym chciała w kolorze jabłoni, ale takich to w ogóle nie ma, ten FILIP 3w1 jest fajny, kolor TEAK i połowę tańszy [emoji14] gdyby ktoś szukał czegoś innego niż białe :D :
Link do: Łóżeczko dostawne, kołyska, łóżeczko 3w1 FILIP kolor TEAK Sklep e-mebluś

Dziewczyny! jak łóżeczko jest 90x40 to jaki rozmiar powinna mieć pościel? o_O

Edit
Dobra pościele są na taki wymiar więc chyba więcej nie muszę wiedzieć [emoji16]

Ostatnia edycja:
Ja kupuje pościel z Klupsia z kołdra i poduszką i one są chyba kołdra 80x80 i poduszka 30x40 o ile się nie mylę. Ciężko jedynie będzie kupić pościel na zmianę do takich wymiarów ale coś znajdę :)

f2w3rjjgy5cue5bk.png

Oglądałam z KLUPSia ale one są wszystkie białe :/ serio wszyscy na świecie kupują białe łóżeczka? :D ja bym chciała w kolorze jabłoni, ale takich to w ogóle nie ma, ten FILIP 3w1 jest fajny, kolor TEAK i połowę tańszy [emoji14] gdyby ktoś szukał czegoś innego niż białe :D :
Link do: Łóżeczko dostawne, kołyska, łóżeczko 3w1 FILIP kolor TEAK Sklep e-mebluś

Dziewczyny! jak łóżeczko jest 90x40 to jaki rozmiar powinna mieć pościel? o_O

Edit
Dobra pościele są na taki wymiar więc chyba więcej nie muszę wiedzieć [emoji16]

Ja mam rozek/spiworki/otulacze/kocyki, taka zwykla kolderke ze starsza coreczka zaczelam uzywac jak miala ok rok (wczesniej spiworki).

reklama
Pola, jak te śpiworki się sprawdzały? Bo szczerze? Teraz właśnie zastanawiam się czy w ogóle z pościeli na początku nie zrezygnować...

Do góry