reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy:-)

reklama
Zuza - i ja przerabialam TT. I nie wiem czy tym razem też nie kupię. Świetne są. A i jeszcze mi się termooopakowanie bardzo przydawalo z TT (miałam 2, jedno zgubilam na spacerze, ale drugie się ostalo) [emoji6].
Jedynie co, to... Nie będę kupowała smoczkow - bo te w ogóle nie były u nas przydatne (w sensie moja była totalnie bezsmoczna)

Aim - super!! Pochwal się wozeczkiem (wzorem) [emoji5]

Morela - Ty też równo szalejesz [emoji6]. Super!
My też ich używaliśmy przy synku prawie 9 lat temu;) Nie zawiodły,dlatego do nich wracamy:)

Napisane na GT-I8190 w aplikacji Forum BabyBoom

Ewella sliczne masz te ciuszki a ten kombinezon boski! musze cos podobnego miec:D:D

Morella no poszalalas z zakupami! super:-))

ja podoobnie jak kilka dziewczyn w tym na pewno Truskawka89 ciagle wydaje mi sie ze mam czas i w ogole jeszcze nie pora i procz kilku rzeczy ubrankowych nie kupilam nic:D ale mam juz plan w kwietniu wanienka, kocyki i inne duperele, w maju lozeczko+ materac, a w czerwcu ostateczne zakupy czyli leki i kosmetyki.Takze sytuacja opanowana:D

Ewcia3004 w sklepie mi powiedzieli że lupo Comfort i dotty to jest to samo tylko dotty ma wykończenie z ładniejszych i lepszych materiałów. Bo wybraliśmy lupo i zapytaliśmy na końcu bo dotty obok stał. Jest 200zl droższy. Np w spacerowce jest taka wkładka to w lupo jest z nie wiem bawełny a w dotty z minky.

My nie kupujemy nic ale mamy listę cala[emoji16]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Mam mega dylemat,byliśmy oglądać wózki,mam 3 modele na oku i już nie wiem który wybrać.chodzi o spacerowke bo najpierw będzie w niej jeździł synek a potem mała,najbardziej wizualnie podobał mi się jolie litetrax air,miał super miękka tapicerkę,dużą budke,świetna amortyzacja bo pompowane koła,jedyny minus ale istotny,ma krótkie siedzisko,obawiam się że synek może być zaraz za duży :-[, druga spacerówka to valco baby nap 4,super duże siedzisko,duża budka,duży kosz na zakupy,tylko ta tapicerka,okropna,jakby z ceraty,i kółka piankowe,trzeci to cybex balios,swietnie się prezentuje,ale siedzisko ma kubelkowe,nie wiem czy dla 3 latka nie będzie za małe lub niewygodne dla niego,no i wiele czytałam ze to twardy wózek nie ma amortyzacji i po jakimś czasie użytkowania zaczyna skrzypiec,i bądź tu mądry,oszaleje z tymi wózkami,już mi się śnią po nocach.
Druga sprawa,interesuje mnie strasznie taka pufa leżaczek od noworodka,lilith kiedyś wstawiala foto i chwalila,znalazłam tylko chiński produkt,niby ma to wypełnienie wszelkie atesty ale jednak to chiński produkt i trochę się tego obawiam.doradzicie?

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Morela, to Cię wzięło z zakupami :-)

Pumelova, dobrze wiedzieć :-)
Czyli teraz czekamy na nową kolorystykę ;-)

Maziajka, ja póki co, to wczoraj listę zrobiłam :-) + 2 bodziaki i 2 pajace :p

Bo ja to już Wam mówiłam. 10 marca 1 część wyprawki, 10 kwietnia druga część wyprawki i 10 maja ostatnia część, która jak dojdzie do końca maja to czerwiec już siedzę grzecznie i czekam na rozwój akcji :)

Też muszę zacząć od listy, drukne jakaś z internetu i dopisze/podkreślam co trzeba.
Ja mam większość ubranek, muszę dokupić tylko część typowo letnich mini w rozm. 56 rozpinane body z krótkim rękawem, rampersy i rozpinane z długim no i to co mi wpadnie w oko;) no i najważniejsze-wozek, a na razie nie mogę się zdecydować który;) lozeczko-dostawke mam już wybrane.

reklama
Morela skąd ten przybornik i reczniczek?

Pola jakie lozeczko dostawke wybrałaś? Tez na początek myślę o łóżeczku 90x40 chyba z klupsia na kółkach widziałam fajne.

Musze przysiąść i zrobić jakieś wstępne zamówienie higienicznych rzeczy z apteki Gemini.

Do góry