reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy:-)

reklama
Zuza - i ja przerabialam TT. I nie wiem czy tym razem też nie kupię. Świetne są. A i jeszcze mi się termooopakowanie bardzo przydawalo z TT (miałam 2, jedno zgubilam na spacerze, ale drugie się ostalo) [emoji6].
Jedynie co, to... Nie będę kupowała smoczkow - bo te w ogóle nie były u nas przydatne (w sensie moja była totalnie bezsmoczna)

Aim - super!! Pochwal się wozeczkiem (wzorem) [emoji5]

Morela - Ty też równo szalejesz [emoji6]. Super!
My też ich używaliśmy przy synku prawie 9 lat temu;) Nie zawiodły,dlatego do nich wracamy:)

Napisane na GT-I8190 w aplikacji Forum BabyBoom

Ewella sliczne masz te ciuszki a ten kombinezon boski! musze cos podobnego miec:D:D

Morella no poszalalas z zakupami! super:-))

ja podoobnie jak kilka dziewczyn w tym na pewno Truskawka89 ciagle wydaje mi sie ze mam czas i w ogole jeszcze nie pora i procz kilku rzeczy ubrankowych nie kupilam nic:D ale mam juz plan w kwietniu wanienka, kocyki i inne duperele, w maju lozeczko+ materac, a w czerwcu ostateczne zakupy czyli leki i kosmetyki.Takze sytuacja opanowana:D

Ewcia3004 w sklepie mi powiedzieli że lupo Comfort i dotty to jest to samo tylko dotty ma wykończenie z ładniejszych i lepszych materiałów. Bo wybraliśmy lupo i zapytaliśmy na końcu bo dotty obok stał. Jest 200zl droższy. Np w spacerowce jest taka wkładka to w lupo jest z nie wiem bawełny a w dotty z minky.

My nie kupujemy nic ale mamy listę cala[emoji16]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Mam mega dylemat,byliśmy oglądać wózki,mam 3 modele na oku i już nie wiem który wybrać.chodzi o spacerowke bo najpierw będzie w niej jeździł synek a potem mała,najbardziej wizualnie podobał mi się jolie litetrax air,miał super miękka tapicerkę,dużą budke,świetna amortyzacja bo pompowane koła,jedyny minus ale istotny,ma krótkie siedzisko,obawiam się że synek może być zaraz za duży :-[, druga spacerówka to valco baby nap 4,super duże siedzisko,duża budka,duży kosz na zakupy,tylko ta tapicerka,okropna,jakby z ceraty,i kółka piankowe,trzeci to cybex balios,swietnie się prezentuje,ale siedzisko ma kubelkowe,nie wiem czy dla 3 latka nie będzie za małe lub niewygodne dla niego,no i wiele czytałam ze to twardy wózek nie ma amortyzacji i po jakimś czasie użytkowania zaczyna skrzypiec,i bądź tu mądry,oszaleje z tymi wózkami,już mi się śnią po nocach.
Druga sprawa,interesuje mnie strasznie taka pufa leżaczek od noworodka,lilith kiedyś wstawiala foto i chwalila,znalazłam tylko chiński produkt,niby ma to wypełnienie wszelkie atesty ale jednak to chiński produkt i trochę się tego obawiam.doradzicie?

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Morela, to Cię wzięło z zakupami :-)

Pumelova, dobrze wiedzieć :-)
Czyli teraz czekamy na nową kolorystykę ;-)

Maziajka, ja póki co, to wczoraj listę zrobiłam :-) + 2 bodziaki i 2 pajace :p

Bo ja to już Wam mówiłam. 10 marca 1 część wyprawki, 10 kwietnia druga część wyprawki i 10 maja ostatnia część, która jak dojdzie do końca maja to czerwiec już siedzę grzecznie i czekam na rozwój akcji :)

Też muszę zacząć od listy, drukne jakaś z internetu i dopisze/podkreślam co trzeba.
Ja mam większość ubranek, muszę dokupić tylko część typowo letnich mini w rozm. 56 rozpinane body z krótkim rękawem, rampersy i rozpinane z długim no i to co mi wpadnie w oko;) no i najważniejsze-wozek, a na razie nie mogę się zdecydować który;) lozeczko-dostawke mam już wybrane.

reklama
Morela skąd ten przybornik i reczniczek?

Pola jakie lozeczko dostawke wybrałaś? Tez na początek myślę o łóżeczku 90x40 chyba z klupsia na kółkach widziałam fajne.

Musze przysiąść i zrobić jakieś wstępne zamówienie higienicznych rzeczy z apteki Gemini.

Do góry