reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy:-)

reklama
Niespodziewanie ale niezbędny zakup :)

f2w3rjjgy5cue5bk.png

Aim, widzę, że zakupy zaczynasz od konkretów :-)

Pumelova, rzuciło mi się, że i Ty wybrany wózek masz? Jednak Dotty? One czymś się różnią od Lupo?

Pola, nie miałam podgrzewacza ;-)
Od początku byłam nastawiona na karmienie piersią i dla mnie było to zbędne.
Mam nadzieję, że tym razem też tak będzie :-)

Pola, ja mam Canpol ale generalnie podgrzewacz nie musi być jakiś super ekstra bo to ma mieć tylko funkcje podgrzania butelki. Nawet jak karmiłam piersią to odciągałam mleko jak gdzieś wychodziłam i mąż dawał Lenie.

f2w3rjjgy5cue5bk.png

A ja dziś byłam na targach dziecięcych u nas w Bydgoszczy. Moje łupy : wanienka szara z zebrą
1489244027-aaaaaa.jpeg

Buty dla starszej córki Lasocki

1489244143-aaaaaa.jpeg

1/3 wyprawki dla mikiego , która dziś przyjechała kurierem (reszta przyjedzie w poniedziałek )

1489244180-aaaaaa.jpeg

I góry przybornik do łóżeczka
po lewej kocyk , po prawej ręcznik
na dole muślinowe pieluszki z empiku
no i mała paczka pampersów 2 w razie szybszego porodu

:D

f2w3rjjgy5cue5bk.png

reklama
Pola super te szumisie ale jak dla mnie trochę za drogie.
My kupujemy Tommee Tippee butelki,smoczki i podgrzewacz :)

Napisane na GT-I8190 w aplikacji Forum BabyBoom
Zuza - i ja przerabialam TT. I nie wiem czy tym razem też nie kupię. Świetne są. A i jeszcze mi się termooopakowanie bardzo przydawalo z TT (miałam 2, jedno zgubilam na spacerze, ale drugie się ostalo) [emoji6].
Jedynie co, to... Nie będę kupowała smoczkow - bo te w ogóle nie były u nas przydatne (w sensie moja była totalnie bezsmoczna)

Aim - super!! Pochwal się wozeczkiem (wzorem) [emoji5]

Morela - Ty też równo szalejesz [emoji6]. Super!

Do góry