reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy:-)

reklama
Niespodziewanie ale niezbędny zakup :)

f2w3rjjgy5cue5bk.png

Aim, widzę, że zakupy zaczynasz od konkretów :-)

Pumelova, rzuciło mi się, że i Ty wybrany wózek masz? Jednak Dotty? One czymś się różnią od Lupo?

Pola, nie miałam podgrzewacza ;-)
Od początku byłam nastawiona na karmienie piersią i dla mnie było to zbędne.
Mam nadzieję, że tym razem też tak będzie :-)

Pola, ja mam Canpol ale generalnie podgrzewacz nie musi być jakiś super ekstra bo to ma mieć tylko funkcje podgrzania butelki. Nawet jak karmiłam piersią to odciągałam mleko jak gdzieś wychodziłam i mąż dawał Lenie.

f2w3rjjgy5cue5bk.png

A ja dziś byłam na targach dziecięcych u nas w Bydgoszczy. Moje łupy : wanienka szara z zebrą
1489244027-aaaaaa.jpeg

Buty dla starszej córki Lasocki

1489244143-aaaaaa.jpeg

1/3 wyprawki dla mikiego , która dziś przyjechała kurierem (reszta przyjedzie w poniedziałek )

1489244180-aaaaaa.jpeg

I góry przybornik do łóżeczka
po lewej kocyk , po prawej ręcznik
na dole muślinowe pieluszki z empiku
no i mała paczka pampersów 2 w razie szybszego porodu

:D

f2w3rjjgy5cue5bk.png

reklama
Pola super te szumisie ale jak dla mnie trochę za drogie.
My kupujemy Tommee Tippee butelki,smoczki i podgrzewacz :)

Napisane na GT-I8190 w aplikacji Forum BabyBoom
Zuza - i ja przerabialam TT. I nie wiem czy tym razem też nie kupię. Świetne są. A i jeszcze mi się termooopakowanie bardzo przydawalo z TT (miałam 2, jedno zgubilam na spacerze, ale drugie się ostalo) [emoji6].
Jedynie co, to... Nie będę kupowała smoczkow - bo te w ogóle nie były u nas przydatne (w sensie moja była totalnie bezsmoczna)

Aim - super!! Pochwal się wozeczkiem (wzorem) [emoji5]

Morela - Ty też równo szalejesz [emoji6]. Super!

Do góry