reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy:-)

Aga, a długość gondoli mierzona jest na podstawie wewnętrznego czy zewnętrznego wymiaru?
Ja szukam gondoli, która ma minimum 80 cm długości wewnątrz bo chciałabym jednak jak najdłużej w niej przez zimę malucha przetrzymać. A jak patrzę na te wymiary to różnica między wymiarem zewnętrznym i wewnętrznym to około 5 cm....

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Aga ale jest śliczna!!! I faktycznie jakby była o rok straszą :D
Moi to nie przesiadali sie na spacerówki z braku miejsca tylko nudy. Starszy jeździł w gondoli ok 4 mcy, młodszy 6 mcy. Ja mam xlandera stary model xq

Truskawka, Kasiulka - Wasze słowa są niczym miód na serce matki [emoji8][emoji8].

Truskawka - ja też nie jestem za wysoka 167/168, ale mój M ma ponad 190. Za to jego Rodzice są mojego wzrostu. On i jego brat są wysocy po swoich dziadkach - także nie jest nic przesądzone [emoji6]

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

Aga, śliczna Córcia! Cud, miód i orzeszki :)
I widzę, że jako nieliczna mama oszczędziłaś Jadze skarpetek do sandałów i tych seksownych przezroczystych podkolanówek :p

Sylver - nie dzierze ich (jedynie jak była mała, to jej skarpetki zakładałam do sandalow).
Baletki w polbucikach zdecydowanie są lepsze [emoji6]

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

Aga śliczna ta Twoja córeczka [emoji5] jakbym się doczekała swojej, a narazie się nie zapowiada. .. to też bym oszczedzila dziewczynce takich atrakcji skarpetkowo - sandalowych [emoji6]
Ja nawet Filipowi tak nie nakładam

i.ja sie dolaczam do zachwytow na Jagodkaa sliczna! matka w karabin sie zaopatrz by absztyfikantow odganiac:p

Nasza Jagoda jesli jej nic nie doroslo tez szykuje sie duza baba.

Co do wzrostu to moj R ma 184 jego siostry 190 i 183 Rodzice tez wysocy.Ja znow z tych niskich 156 rodzice tez.Moj maly sie podal na nasza rodzine chyba na tate bo on do 11 roku zycia byl niziutki najnizszy w klasie tak jak moj Jas jest na 3 centylu ale zdrowy choroby go mijaja jak ja to mowie:D .Tata w rok 20 cm urosl i teraz jest sredniego wzrostu 175 pediatra mowi ze z Jasiem bedzie tak samo bo dlugie nogi ma.Boje sie tylko zeby nas na jakies badania do szpitala nie wyslali bo znajomi tak mieli ...a teraz nas bilans czeka.Wolalabym uniknac szpitala w ciazy.

010igov35ye70zfx.png

reklama
AIM pisalam o tym ze dwa albo i trzy razy. To nie tylko ubranek się tyczy ale i chustawek czy innych cudów.

Aga wow ale Ci pannica rosła aż szok!!
Dex urodził się i miał 50cm a na bilansie 2 latka na siatce 90. Teraz 2,5m i prawie 100cm haha.

Zawsze kupuje ciuszki 0-3m. Chwilke się dziecko potopi ale raz dwa trzeba kupić nowe, większe.
Na początek mam też kilka podstawowych ciuszków 3-6m bo nie zawsze jest czas potem kupować a skoki bywają gwałtowne.

Aga ale piękna Ci ta cora rosnie, śliczna dziewczyna!

Xcity jak solą City wygląda albo mój Cybex czy jole haha, chodzi o stelaż.

Do góry