reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy:-)

A powiedźcie czym to sie różni od rogala z allegro za 50zl? Wiecie może? Certyfikatem? Wypełnieniem? Troche żal mi kasy i dlatego pytam:-)

reklama
Hmm z tego co poczytałam na necie to z allegro one się szybko ugniataja i nie utrzymują danej formy, te z motherhood ma dużo tego wypełnienia mogę na nim leżeć zginac nie zmienia swojej postaci ;)

Tamtego sama nie miałam wiec nie powiem mojej oceny ;) ale matherhood polecam no cena jest niestety wysoka ale jak później mogę go użyć do karmienia i jako kokon do leżenia dziecka widziałam ze używają, wiec warto było ;)

Ja nie mam pojęcia czym. Ale ja używałam przy dwójce dzieci, pózniej pożyczyłam przyjaciółce a on dalej trzyma formę ;)
Teraz jescze nie wyjęłam

Ooo dobrze , że piszecie bo właśnie to będzie mój pierwszy zakup na czasie. Już mi się źle śpi a w 1 ciąży miałam z allegro i była lipa. Miękki i szybko się ugniatał. Teraz kupię motherhood.

km5sio4pghry649q.png

hchy90bv2jl3015m.png

Ja tez mam rogala malego do karmienia matherhooda kupila na olx za grosze praktycznie nowka sztuka polecam fajna sprawa

Napisane na LG-D605 w aplikacji Forum BabyBoom

Edit. Aha to co pokazalas edlug mojej opini nie bardzo nada sie karmienia chyba nie bedzie sie dobrze ukladal wokół ciala zeby ulozyc na nim stabilnie malca no nie wiem taka moja pierwsza opinia choc nie mialam nie znam nie wiem

Wendy nie hihi. Mówisz tak, bo mojegonie widziałaś a Dex to kopia Judyty. Ludzie nawet rodzina ich nie rozrozniaja jak stare zdjęcie Judi pokazuje. Ona ciemna jak ja a Dex zas blondyn, bialutki jak tatuś.

Aga.. Trzeba mieć chyba chęć jezdzeniantakim wózkiem. Jak by chcieć coś w ten typ lolece Ci może uppa Vista?? Przesuperowy wozek i na długo, super się prowadzi. Świetny jest też City mini.
Cybex ma bardzo twarde zawieszenje. To się czuje jadąc, nie wiem jakby sprawdził się na pl drogach. Ja go uwielbiam a to któryś wozek. Lubię go za wysokość. Za funkcjonalność kubelka, za budę, za koła, za wielkość siedziska. Tu przebija uppe i City. A to dla mnie ważne. Z quiny czy mimy juz by dawno mlody wyrósł. Materiał się nie nagrzewa ani nie przemaka. Ma minus pasów, nie odpinane.

Spacerowke jako mała mam Nune Peep, cuuudo. Poważnie..A nieznosze tych spacerowek z dwoma roaczkami. Jest mega zwrotna, Mało miejsca zajmuje, leciutka do niesienia w jednej ręce, wygodna do spania. Jedyny minus to wysokość siedziska. Mlody baardzo szybko wyrksl.

Tu w parku widać ją obok:
_20170111_133524.JPG

Załączniki

• _20170111_133524.JPG
    _20170111_133524.JPG
    860,2 KB · Wyświetleń: 544
To są u nas fajne wózki, ale każdy ma jakiś minus. Mkglabym do nich dodać bez problemu jeszczd kilka. Np muntain buggu zajebisty albo egg. Co kto woli :) no i bugaboo i stokki.

images.jpg
pTRUCA1-19084393_alternate4_enh-z6.jpg
Cosatto_giggle_colours_x500.png
iCandy-Peach-3.jpeg
Joolz-Day-Studio-Gris-MGV-Border.jpg

Załączniki

• Joolz-Day-Studio-Gris-MGV-Border.jpg
    Joolz-Day-Studio-Gris-MGV-Border.jpg
    48,4 KB · Wyświetleń: 548
  • iCandy-Peach-3.jpeg
    iCandy-Peach-3.jpeg
    28,4 KB · Wyświetleń: 529
  • Cosatto_giggle_colours_x500.png
    Cosatto_giggle_colours_x500.png
    190,1 KB · Wyświetleń: 531
  • pTRUCA1-19084393_alternate4_enh-z6.jpg
    pTRUCA1-19084393_alternate4_enh-z6.jpg
    154,9 KB · Wyświetleń: 519
  • images.jpg
    images.jpg
    5,2 KB · Wyświetleń: 516
Wendy83 mi właśnie poleciła koleżanka , która ma 3 miesięczna córeczkę i używa tej "kury" do karmienia i bez niej się nie rusza . Ale co jednemu wygodne, drugiemu nie musi ,wiadomo,jak ze wszystkim [emoji6]

reklama
Do góry