reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy:-)

Kiedyś pisałam już o takich fajnych podkladach, obowiązkowo kupuje ale na przewijak będę dawać. Tak mam już przescieradelko nieprzemakalne i obudowę na materacu.

Czy któraś kuouje torbę do wózka??
Rozważam zakup torby z firmy Pacapod. Miała któraś z nią do czynienia??

Zasada jest taka:
xhp2-slider2updated.jpg.pagespeed.ic.HUoqHvj4wU.jpg

Załączniki

• xhp2-slider2updated.jpg.pagespeed.ic.HUoqHvj4wU.jpg
    xhp2-slider2updated.jpg.pagespeed.ic.HUoqHvj4wU.jpg
    34 KB · Wyświetleń: 407
reklama
Ja kupuje bo wózek mam po Lence ale torba się zepsuła lata temu. Muszę znaleźć granatową żeby do wózka pasowała . w oko mi wpadła jedna na allegro ale to raczej zwykła typowa torba do wózka :)

f2w3rjjgy5cue5bk.png

Monti - to żeś mi ćwieka zabiła tą kura. Już prawie zamówiłam coralowa z wzorem miętowym, to mnie coś nagle naszlo... A co będzie jak zamiast córy będę miała syna? Ten Twój wzór jest taki uniwersalny, i będzie pasował do wszystkiego w domku, i nie będzie się tak brudził, więc chyba i ja wezmę tą szarą kure. Królik niestety już wyprzedany [emoji14]. Ale jest poduszka świnka do spania [emoji6]

No ja wiem ze będzie dziewczynka, ale nie chce żeby takim totalnie różowym dzieciaczkiem. A ten wzór jest taki delikatny nieco babski, stwierdziłam, że idealny [emoji2]
I jakby się kolejne dziecko trafiło chłopięce to też się nada [emoji6]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Morela dużo, po cichu liczę, że może z pracy ludzie się złożą [emoji6] wiec na liście jest, ale z kupnem się nie spieszę [emoji38] juz widzę jak mój mąż komentuje cenę tej torby haha

Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom

Widziałam skip hopy, są super ale mi się tamta zamarzyla. Duże mają pojemność łączna ponad 45 litrów, mogę do niej wladowac dwójkę jaknie trójkę albo siebie. I zależy mi na osobnych wkladach..

Morela kupuje nie pasująca do wózka, byleby mi się podobała, bo nie wiem który wzór i krój wybrać.

reklama
Też potrzebuje torbę do wózka Morela jak upolujesz jakąś granatowa fajną to wrzuć bo mi też taka by pasowała, a dużo też nie chcę wydać widziałam jak targi w Kielcach były, że nawet torby po 700-900zł Ale to uważam za dużo.
Dzisiaj kupiłam taką bluzkę :D

Załączniki

• 20170307_172632.jpg
    20170307_172632.jpg
    778 KB · Wyświetleń: 134
Do góry