reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy:-)

Kiedyś pisałam już o takich fajnych podkladach, obowiązkowo kupuje ale na przewijak będę dawać. Tak mam już przescieradelko nieprzemakalne i obudowę na materacu.

Czy któraś kuouje torbę do wózka??
Rozważam zakup torby z firmy Pacapod. Miała któraś z nią do czynienia??

Zasada jest taka:
xhp2-slider2updated.jpg.pagespeed.ic.HUoqHvj4wU.jpg

Załączniki

• xhp2-slider2updated.jpg.pagespeed.ic.HUoqHvj4wU.jpg
    xhp2-slider2updated.jpg.pagespeed.ic.HUoqHvj4wU.jpg
    34 KB · Wyświetleń: 403
reklama
Ja kupuje bo wózek mam po Lence ale torba się zepsuła lata temu. Muszę znaleźć granatową żeby do wózka pasowała . w oko mi wpadła jedna na allegro ale to raczej zwykła typowa torba do wózka :)

f2w3rjjgy5cue5bk.png

Monti - to żeś mi ćwieka zabiła tą kura. Już prawie zamówiłam coralowa z wzorem miętowym, to mnie coś nagle naszlo... A co będzie jak zamiast córy będę miała syna? Ten Twój wzór jest taki uniwersalny, i będzie pasował do wszystkiego w domku, i nie będzie się tak brudził, więc chyba i ja wezmę tą szarą kure. Królik niestety już wyprzedany [emoji14]. Ale jest poduszka świnka do spania [emoji6]

No ja wiem ze będzie dziewczynka, ale nie chce żeby takim totalnie różowym dzieciaczkiem. A ten wzór jest taki delikatny nieco babski, stwierdziłam, że idealny [emoji2]
I jakby się kolejne dziecko trafiło chłopięce to też się nada [emoji6]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Morela dużo, po cichu liczę, że może z pracy ludzie się złożą [emoji6] wiec na liście jest, ale z kupnem się nie spieszę [emoji38] juz widzę jak mój mąż komentuje cenę tej torby haha

Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom

Widziałam skip hopy, są super ale mi się tamta zamarzyla. Duże mają pojemność łączna ponad 45 litrów, mogę do niej wladowac dwójkę jaknie trójkę albo siebie. I zależy mi na osobnych wkladach..

Morela kupuje nie pasująca do wózka, byleby mi się podobała, bo nie wiem który wzór i krój wybrać.

reklama
Też potrzebuje torbę do wózka Morela jak upolujesz jakąś granatowa fajną to wrzuć bo mi też taka by pasowała, a dużo też nie chcę wydać widziałam jak targi w Kielcach były, że nawet torby po 700-900zł Ale to uważam za dużo.
Dzisiaj kupiłam taką bluzkę :D

Załączniki

• 20170307_172632.jpg
    20170307_172632.jpg
    778 KB · Wyświetleń: 128
Do góry