reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy:-)

Pumelova bedziesz zachwycona medela. Moja smiga super (10 mcy pare, parenascie razy codziennie uzywana przy pierwszym, przy drugim synku raczej okazjonalnie) teraz kupie tylko czesci przelewowe. A mam model nizszy, czyli mini elektric.
Moze zastanow sie na tym mini elektric jest glosna jak traktor ale w niczym to nie przeszkadza. Ja ogolnie z firmy canpol zwykle nie jestem zadowolona

reklama
Ale ta swing się wydaje fajniejsza, ma taki przewód i w ogóle :D jest między nimi 300zl różnicy ale akurat mam bon do euro za 300 więc nie zaboli mnie to:D

A tego canpola nie wiem czemu pytam skoro jestem tak nastawiona ale może jest tu jakaś fanka :D

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Czytałam już o tych modelach, w takim razie rozwaze to jeszcze :D dziękuję Ci za pomoc :**

Faktycznie te różnice chyba nie są warte 300zl

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Dzieki Kasiulka za porade dzieki niej zdedycodowalam sie kupic medela mini electrica nowy nie jest taki drogi a swing to ju wydatek a ja i tak pewnie bede walczyc z pokarmem wiec jakiegos nadmiaru miec nie bede zebym.musiala miec swinga mysle ze mini jak.moje cycki mini da rade [emoji106][emoji106]

f2w3rjjgvtrkt7iq.png

Tez zapisałam ten laktator do listy, ale narazie nie kupię chyba podam mamie nazwę i jak już będę po porodzie i będzie taka potrzeba to kupi :)

reklama
Haha z tym, że połowy rzeczy braknie to i u mnie tak zapewne będzie :D niby kartka jest wszystko pięknie zapisane a później się okaże ;) ale z tym poczekam może potrzebny nie będzie :)

Do góry