reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy:-)

Pumelova bedziesz zachwycona medela. Moja smiga super (10 mcy pare, parenascie razy codziennie uzywana przy pierwszym, przy drugim synku raczej okazjonalnie) teraz kupie tylko czesci przelewowe. A mam model nizszy, czyli mini elektric.
Moze zastanow sie na tym mini elektric jest glosna jak traktor ale w niczym to nie przeszkadza. Ja ogolnie z firmy canpol zwykle nie jestem zadowolona

reklama
Ale ta swing się wydaje fajniejsza, ma taki przewód i w ogóle :D jest między nimi 300zl różnicy ale akurat mam bon do euro za 300 więc nie zaboli mnie to:D

A tego canpola nie wiem czemu pytam skoro jestem tak nastawiona ale może jest tu jakaś fanka :D

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Czytałam już o tych modelach, w takim razie rozwaze to jeszcze :D dziękuję Ci za pomoc :**

Faktycznie te różnice chyba nie są warte 300zl

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Dzieki Kasiulka za porade dzieki niej zdedycodowalam sie kupic medela mini electrica nowy nie jest taki drogi a swing to ju wydatek a ja i tak pewnie bede walczyc z pokarmem wiec jakiegos nadmiaru miec nie bede zebym.musiala miec swinga mysle ze mini jak.moje cycki mini da rade [emoji106][emoji106]

f2w3rjjgvtrkt7iq.png

Tez zapisałam ten laktator do listy, ale narazie nie kupię chyba podam mamie nazwę i jak już będę po porodzie i będzie taka potrzeba to kupi :)

reklama
Haha z tym, że połowy rzeczy braknie to i u mnie tak zapewne będzie :D niby kartka jest wszystko pięknie zapisane a później się okaże ;) ale z tym poczekam może potrzebny nie będzie :)

Do góry