reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy:-)

reklama
Dziewczyny nie wiem czy nadal, ale w empik.com była promocja na motherhood i rożki były w dobrej cenie :-) też kupiłam ten z wkładem kokosowym, rożek bardzo mi się podoba, ładna kolorystyka :-)

Jakby któraś z was była zainteresowana jakimś rabatem na la millou to informuję, że mnie się dziś udało natknąć na -20% w tym sklepie

Link do: kameleoon.pl
Hasło 8MARZEC

Kura babci dany i zając kupiony [emoji1]
1488888507-aaaaaa.png

1488888519-aaaaaa.png

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja tez nie, ani do lozeczka. Tylko rossmanowe na przewijak zeby nie kalsc na taka zimna ceratowa powierzchnie. Wezme jeden rossmanowy tez do szpitala do przewijania dla zasraniuszka
Biore sobie pare lepszych na po porodzie. Dla siebie mam seni. W szpitalu niby sa, ale jakby z inngo materialu ktory jest bardziej ceratowy

reklama
Do góry