reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy:-)

Eweella tez taka chce skad ja masz:p

010igov35ye70zfx.png

reklama
Mam z takim kosciotrupkiem po synku, jak znalazł na lato będzie bo wielka :)

Ewella gdzie brzuszek schowalas?

Sklaniam sie tez jak Aha ku takiej torbie skip hop, ale nie mam jeszcze wozka i nie wiem jaki bede miala kolor, wiec sie wstrzymuje jeszcze.

Ewella dzieki.musze sie za czyms rozgladnac

010igov35ye70zfx.png
Potwierdzam ze w lc waikiki maja dział ciążowy i zawsze jakies bluzeczki z takim wzorem są :D co jestem w silesi to tam zaglądam :D pamietam w tamtym roku w wakacje strasznie spodobala mi sie dluga sukienka ciązowa[emoji41] potem byla w promocji i chcialam nawet kupic ale nie wiedzialam kiedy nam sie w koncu uda że tak powiem zrobic dzidzie to zrezygnowalam z zakupu ;D ale tak jak kasiulka napisala , duzo tez na allegro jest takich bluzeczek:p

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Lilith no właśnie na zdjęciu gdzieś znikł bo jak założyłam pokazać mojemu mężowi się w tej bluzce to mówi super a skąd taki brzuch duży w niej :D

reklama
Dziewczynki ja pamiętam że dyskutowalysmy już o laktatorach - poczytałam i wybrałam Medela swing. Teraz pytałam znajomą i napisała że poleca canpola- elektroniczny jest 300zl tańszy.. już się nastawiam na tamten ale przy takiej różnicy cenowej muszę spytać o radę, czy ktoś używał Canpol?

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry