reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy:-)

reklama
Ja kupiłam rożek z wkładem kokosowym (ten wkład kokosowy jest wyjmowany), o taki model, tylko kolor w różowe ptaszki;):
Link do: Rożek z wkładem kokosowym | Motherhood
Dziękuję [emoji9]

My dziś pojechaliśmy pooglądać wózki! Miałam swoją listę, niestety w bobowozkach w Katowicach nie było ani britaxow, ani mountain buggy, ani nawet bugaboo ale obejrzałam mojego polskiego faworyta Baby design lupo comfort :) jest wszystko co bym chciała, jest super! Tylko chyba zdecydujemy się na baby design dotty eco bo ma ładniejsze wykończenie i materiały a wszystko inne jest takie samo. Tylko w kwietniu wychodzą nowe kolory więc nie wiemy co wybierzemy bo w katalogu słabo było widać :) a do tego wózka wybraliśmy fotelik cybexa aton Q :) przynajmniej jedno z głowy :D

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
1488728509-aaaaaa.jpeg

Ja kupiłam rożek z wkładem kokosowym (ten wkład kokosowy jest wyjmowany), o taki model, tylko kolor w różowe ptaszki;):
Link do: Rożek z wkładem kokosowym | Motherhood
Ja też polecam ten rożek z wyjmowanym wkładem [emoji5].
My też będziemy takowy mieli [emoji6]

Lilith - jaki słodki maluszek [emoji7]

Pumelova - widzę pełne zdecydowanie, super!! Aż pozazdroscilam. U nas poki co inne zakupy rządzą

Pumelova wow super!:) w sumie fotelik i wozek to chyba najwieksze zakupy,a Wy juz macie wybrane, ekstra!:)

Ja z wozkow mam dwoch faworytow narazie: graco evo i casualplay loop. sa lekkie i latwo skladaja sie do auta +casualplay ma super lekka gondolke -2,9 kg. Fotelik msmy jeszcze po corci maxi cosi cabriofix i zostawiamy go, wiec to przynajmniej z glowy;)

Aga k m z moim mężem nie ma wybierania, szybki szpil:D

Pola właśnie chciałam mieć z głowy wybór:) tych o których piszesz nie widziałam [emoji14] ale mało było w bobowozkach

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Pola Casualplaya miałam z cora. S4 dokładnie. Uwielbiałam!! Mega wytrzymały i lekki był. Baardzo wygodny. Ma faj y fotelik rozkładany na płasko ale nie wiem jak z testami bo wtedy nie posiadalam auta a u taty był chyba britax.

O taki dokładnie:

2-casualplay-sportovy-kocik-s4-2015-plum.jpg
casual-play-s4.jpg

Pumelova super, że wózek wybrany :)

Załączniki

• 2-casualplay-sportovy-kocik-s4-2015-plum.jpg
    2-casualplay-sportovy-kocik-s4-2015-plum.jpg
    75,3 KB · Wyświetleń: 370
  • casual-play-s4.jpg
    casual-play-s4.jpg
    57 KB · Wyświetleń: 377
reklama