reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy:-)

Ja monitora nie kupuje poki co no chyba ze bedzie taka potrzeba po naridzinach to kupie:p

A co do.prezentu od meza to moj by tez nie wpadl ale ciagle mu przyppminam chcialbym jakis ladny pierscionek:-)

010igov35ye70zfx.png

reklama
Ewella - ja ciągle myślę o tej pandorze. Nie nosiłam bransoletek już full czasu, a chyba najbardziej ja uwzględniam w swoich planach. Mam zaległy prezent u męża z okazji urodzin, do tego doszły Walentynki, a ja dalej nie umiem się zdecydować i konkretnie wybrać. Podobają mu się te wszystkie charmsy itd. Ale chyba jednak pójdę w prostotę i wezmę tą kokarde, albo jakąś celebrytke [emoji6]
P.S. Teraz jest promocja w pandorze na pierścionki (z okazji dnia kobiet) [emoji6]

My napewno cos kupimy od siostrzyczki dla matiego, ale jeszcze nie wiem dokładnie co, napewno cos małego gabarytowo, zeby to polozyć na siostrzyczce, ze niby ona to naprawde przywiozła ze soba :D:D

Mnie maz za Matiego nic nie kupił ;p za kilka dni mam urodziny i sobie sama tez zamówiłam prezent, jade w sb odebrac, ale taki wymarzony od wielu lat, maz sie tylko troszke dorzucił ale głownie ja finansowałam ;p u nas teraz głownie urzadzamy reszte domu, pozamawialismy sporo rzeczy, wiec prezenty trzeba sobie chwilowo odpuscic :)

pumelova brac!!! my mamy stary monitor z angela, juz 4 dziecko obsłuzył, do tego mam ta nakładke z sanuza do pieluszki.

Truskawka - widzę, że i u Ciebie są ważniejsze domowe wydatki [emoji1]. Dlatego i ja nic na siłę nie kupuje. Teraz akcja dom, do tego musimy zmienić dwa autka (moim już się nie da jeździć, a chciałabym na teraz chociaż jakiegoś starca byle bezawaryjnego), artykuły dzieciowe też sporo pociągną.

A Ty co tam zamówiłas pod urodziny (i kiedy dokładnie obchodzisz?). Dobrze pamiętam - zegarek? [emoji6]

Truskawka - widzę, że i u Ciebie są ważniejsze domowe wydatki [emoji1]. Dlatego i ja nic na siłę nie kupuje. Teraz akcja dom, do tego musimy zmienić dwa autka (moim już się nie da jeździć, a chciałabym na teraz chociaż jakiegoś starca byle bezawaryjnego), artykuły dzieciowe też sporo pociągną.

A Ty co tam zamówiłas pod urodziny (i kiedy dokładnie obchodzisz?). Dobrze pamiętam - zegarek? [emoji6]

Dokładnie, sa teraz wazniejsze wydatki, a wczoraj nam przyszła druga lodowka, bo niestety w 1 sie nie miescimy to strasznie sie ucieszyłam, prawie jak z bizuterii :D wreszcie bede mogla sie spozywczo obkupic haha :)
Ja mam urodzinki 7 marca i dokładnie tak- zegarek :D uwielbiam zegarki chyba najbardziej z bizuterii, poza tym nosze codziennie i bez tego czuje sie jak bym była niekompletnie ubrana.

Aga i my szukamy samochodu. Znalezlismy juz wydawaloby sie spoko, zaprowadzilismy do salonu na kontrole przedsprzadazowa i sie nie nadawal. My mamy do sprzedania ;) Astre3 combi a chcemy kupic Forda Smax 7 os

Od poniedzialku rusza tez remoncik pokoju chlopcow. Lozko kupujemy pietrowe 3 os. Regal na ksiazki blat/dlugie biurko dla 3 os. Plus pierdoly typu narzuty zerandole

Kasiulka my tez mielismy ostatnio z lotniska na Pare dni Forda smax tego nowego i super mega Auto. I mowie Do M ze najlepiej bym zamienila ale dopiero w tamtym roku kupilismy BMW wiec narazie niemozemy zmieniac

U nas tez tylko prezent dla starszej siostrzyczki bedzie.ja nieznam tego dostawania prezentu od meza,ale kolezanka ruska Mi mowila ze u nich sie wlasnie tez kupuje

f2w3flw15r2h1ssa.png

My dziś z tzw nienacka jedziemy oglądać autko, też mieliśmy nowe kupować w sensie używane ale nowe u nas :D niby dopiero za 2-3 miesiące ale mąż fajną ofertę znalazł to jedziemy fajnie by było jakby się okazało że jest dobre :D byłaby już kolejna rzecz odhaczona na liście :D

Maziajka no Dex niecałe 3 będzie miał, chce dać i odwrotnie. I tak szumisia z liona kupuje to od razu będzie, że to od niego. A Judyta to niee ona za stara.

Fakt, po porodzie się niby od męża coś dostaje.
Po 1 dostałam kupę slrzatania i roboty w domu.
Po 2 juz kwiaty, szkatulke i kolczyki.
Po 3 to wiadomo..
Teraz, że chyba to ostatni to oczekuje czegoś ekstra ale nie bizuteri bo nie przepadam. Mogłabym się gdzieś wybrać np. Albo gadget jakiś.

Morela się uśmiałam :p powagą nieźle :)

Karo, u nas tez właśnie dają, już w szpitalu. Nic swojego się nie bierze. Ale żeby mi położna codziennie przyjezdzala do pępka jak głupia to bym w życiu się nie zgodziła. Ja, do młodego przyjezdzala to oby rzadziej. Ja z tych co nie lubią pomocy i trucia dupy :)

Aga ja nie znoszę złota, nawet obrączkę mam z białego.. A mąż ma czarna.. Ooo chyba taka nowa z tego co on ma sobie zazycze, bo jest niezniszczalna..

Pumelova my teraz ten kupujemy. Mieliśmy Angela a,e ten niby lepszy, wiec to plus aleee nie wiem po ile w pl są :(
Choć nuz widzę, że dziewczyny polecają cenę :)

U nas taki zwyczaj, zawsze dają maluszki prezenty i je dostają.

Wooo marzył nam się ten nowiutki s maxik ale nie podstawowa klasa.. Na następną nas nie stać, wiec w kwietniu odbjeramy Seata alehambre. Jest jeszcze lepsze i bardziej przestronne, ma więcej bajerów w cenie tez. Tylko wiadomo, zewnętrznie brzydsze. Wymieniamy z nissana qasquaida z 2013.
I tu jest problem, jak fotelik będziemy kupować., czy na podkładki w nogach mogę bazę z nogą położyć.. Jak nke to albo bez ISO albo na środku..

reklama
Do góry