reklama
Ewella - ja ciągle myślę o tej pandorze. Nie nosiłam bransoletek już full czasu, a chyba najbardziej ja uwzględniam w swoich planach. Mam zaległy prezent u męża z okazji urodzin, do tego doszły Walentynki, a ja dalej nie umiem się zdecydować i konkretnie wybrać. Podobają mu się te wszystkie charmsy itd. Ale chyba jednak pójdę w prostotę i wezmę tą kokarde, albo jakąś celebrytke [emoji6]
P.S. Teraz jest promocja w pandorze na pierścionki (z okazji dnia kobiet) [emoji6]
P.S. Teraz jest promocja w pandorze na pierścionki (z okazji dnia kobiet) [emoji6]
D
Deleted member 134305
Gość
My napewno cos kupimy od siostrzyczki dla matiego, ale jeszcze nie wiem dokładnie co, napewno cos małego gabarytowo, zeby to polozyć na siostrzyczce, ze niby ona to naprawde przywiozła ze soba
Mnie maz za Matiego nic nie kupił ;p za kilka dni mam urodziny i sobie sama tez zamówiłam prezent, jade w sb odebrac, ale taki wymarzony od wielu lat, maz sie tylko troszke dorzucił ale głownie ja finansowałam ;p u nas teraz głownie urzadzamy reszte domu, pozamawialismy sporo rzeczy, wiec prezenty trzeba sobie chwilowo odpuscic
pumelova brac!!! my mamy stary monitor z angela, juz 4 dziecko obsłuzył, do tego mam ta nakładke z sanuza do pieluszki.
Mnie maz za Matiego nic nie kupił ;p za kilka dni mam urodziny i sobie sama tez zamówiłam prezent, jade w sb odebrac, ale taki wymarzony od wielu lat, maz sie tylko troszke dorzucił ale głownie ja finansowałam ;p u nas teraz głownie urzadzamy reszte domu, pozamawialismy sporo rzeczy, wiec prezenty trzeba sobie chwilowo odpuscic
pumelova brac!!! my mamy stary monitor z angela, juz 4 dziecko obsłuzył, do tego mam ta nakładke z sanuza do pieluszki.
Truskawka - widzę, że i u Ciebie są ważniejsze domowe wydatki [emoji1]. Dlatego i ja nic na siłę nie kupuje. Teraz akcja dom, do tego musimy zmienić dwa autka (moim już się nie da jeździć, a chciałabym na teraz chociaż jakiegoś starca byle bezawaryjnego), artykuły dzieciowe też sporo pociągną.
A Ty co tam zamówiłas pod urodziny (i kiedy dokładnie obchodzisz?). Dobrze pamiętam - zegarek? [emoji6]
A Ty co tam zamówiłas pod urodziny (i kiedy dokładnie obchodzisz?). Dobrze pamiętam - zegarek? [emoji6]
D
Deleted member 134305
Gość
Truskawka - widzę, że i u Ciebie są ważniejsze domowe wydatki [emoji1]. Dlatego i ja nic na siłę nie kupuje. Teraz akcja dom, do tego musimy zmienić dwa autka (moim już się nie da jeździć, a chciałabym na teraz chociaż jakiegoś starca byle bezawaryjnego), artykuły dzieciowe też sporo pociągną.
Dokładnie, sa teraz wazniejsze wydatki, a wczoraj nam przyszła druga lodowka, bo niestety w 1 sie nie miescimy to strasznie sie ucieszyłam, prawie jak z bizuterii wreszcie bede mogla sie spozywczo obkupic haha
Ja mam urodzinki 7 marca i dokładnie tak- zegarek uwielbiam zegarki chyba najbardziej z bizuterii, poza tym nosze codziennie i bez tego czuje sie jak bym była niekompletnie ubrana.
Aga i my szukamy samochodu. Znalezlismy juz wydawaloby sie spoko, zaprowadzilismy do salonu na kontrole przedsprzadazowa i sie nie nadawal. My mamy do sprzedania Astre3 combi a chcemy kupic Forda Smax 7 os
Od poniedzialku rusza tez remoncik pokoju chlopcow. Lozko kupujemy pietrowe 3 os. Regal na ksiazki blat/dlugie biurko dla 3 os. Plus pierdoly typu narzuty zerandole
Od poniedzialku rusza tez remoncik pokoju chlopcow. Lozko kupujemy pietrowe 3 os. Regal na ksiazki blat/dlugie biurko dla 3 os. Plus pierdoly typu narzuty zerandole
Kasiulka my tez mielismy ostatnio z lotniska na Pare dni Forda smax tego nowego i super mega Auto. I mowie Do M ze najlepiej bym zamienila ale dopiero w tamtym roku kupilismy BMW wiec narazie niemozemy zmieniac
U nas tez tylko prezent dla starszej siostrzyczki bedzie.ja nieznam tego dostawania prezentu od meza,ale kolezanka ruska Mi mowila ze u nich sie wlasnie tez kupuje
U nas tez tylko prezent dla starszej siostrzyczki bedzie.ja nieznam tego dostawania prezentu od meza,ale kolezanka ruska Mi mowila ze u nich sie wlasnie tez kupuje
My dziś z tzw nienacka jedziemy oglądać autko, też mieliśmy nowe kupować w sensie używane ale nowe u nas niby dopiero za 2-3 miesiące ale mąż fajną ofertę znalazł to jedziemy fajnie by było jakby się okazało że jest dobre byłaby już kolejna rzecz odhaczona na liście
Maziajka no Dex niecałe 3 będzie miał, chce dać i odwrotnie. I tak szumisia z liona kupuje to od razu będzie, że to od niego. A Judyta to niee ona za stara.
Fakt, po porodzie się niby od męża coś dostaje.
Po 1 dostałam kupę slrzatania i roboty w domu.
Po 2 juz kwiaty, szkatulke i kolczyki.
Po 3 to wiadomo..
Teraz, że chyba to ostatni to oczekuje czegoś ekstra ale nie bizuteri bo nie przepadam. Mogłabym się gdzieś wybrać np. Albo gadget jakiś.
Morela się uśmiałam powagą nieźle
Karo, u nas tez właśnie dają, już w szpitalu. Nic swojego się nie bierze. Ale żeby mi położna codziennie przyjezdzala do pępka jak głupia to bym w życiu się nie zgodziła. Ja, do młodego przyjezdzala to oby rzadziej. Ja z tych co nie lubią pomocy i trucia dupy
Aga ja nie znoszę złota, nawet obrączkę mam z białego.. A mąż ma czarna.. Ooo chyba taka nowa z tego co on ma sobie zazycze, bo jest niezniszczalna..
Pumelova my teraz ten kupujemy. Mieliśmy Angela a,e ten niby lepszy, wiec to plus aleee nie wiem po ile w pl są
Choć nuz widzę, że dziewczyny polecają cenę
U nas taki zwyczaj, zawsze dają maluszki prezenty i je dostają.
Wooo marzył nam się ten nowiutki s maxik ale nie podstawowa klasa.. Na następną nas nie stać, wiec w kwietniu odbjeramy Seata alehambre. Jest jeszcze lepsze i bardziej przestronne, ma więcej bajerów w cenie tez. Tylko wiadomo, zewnętrznie brzydsze. Wymieniamy z nissana qasquaida z 2013.
I tu jest problem, jak fotelik będziemy kupować., czy na podkładki w nogach mogę bazę z nogą położyć.. Jak nke to albo bez ISO albo na środku..
Fakt, po porodzie się niby od męża coś dostaje.
Po 1 dostałam kupę slrzatania i roboty w domu.
Po 2 juz kwiaty, szkatulke i kolczyki.
Po 3 to wiadomo..
Teraz, że chyba to ostatni to oczekuje czegoś ekstra ale nie bizuteri bo nie przepadam. Mogłabym się gdzieś wybrać np. Albo gadget jakiś.
Morela się uśmiałam powagą nieźle
Karo, u nas tez właśnie dają, już w szpitalu. Nic swojego się nie bierze. Ale żeby mi położna codziennie przyjezdzala do pępka jak głupia to bym w życiu się nie zgodziła. Ja, do młodego przyjezdzala to oby rzadziej. Ja z tych co nie lubią pomocy i trucia dupy
Aga ja nie znoszę złota, nawet obrączkę mam z białego.. A mąż ma czarna.. Ooo chyba taka nowa z tego co on ma sobie zazycze, bo jest niezniszczalna..
Pumelova my teraz ten kupujemy. Mieliśmy Angela a,e ten niby lepszy, wiec to plus aleee nie wiem po ile w pl są
Choć nuz widzę, że dziewczyny polecają cenę
U nas taki zwyczaj, zawsze dają maluszki prezenty i je dostają.
Wooo marzył nam się ten nowiutki s maxik ale nie podstawowa klasa.. Na następną nas nie stać, wiec w kwietniu odbjeramy Seata alehambre. Jest jeszcze lepsze i bardziej przestronne, ma więcej bajerów w cenie tez. Tylko wiadomo, zewnętrznie brzydsze. Wymieniamy z nissana qasquaida z 2013.
I tu jest problem, jak fotelik będziemy kupować., czy na podkładki w nogach mogę bazę z nogą położyć.. Jak nke to albo bez ISO albo na środku..
reklama
Haha śmiech przez łzy się fajnie napisanePo 1 dostałam kupę slrzatania i roboty w domu.