reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy:-)

reklama
Co do auta to u nas jest tak ze Kamil ma duze powiedzmy rodzinne a ja jakos od polowy grudnia mam male renault clio[emoji14]chcialam tylko zeby malo palił , nie wymagał ciąglych napraw i byl 5cio drzwiowy i wlasnie mniejszy od poprzedniego[emoji14]co bym mogla szybko maluszka zaladowac do autka[emoji14]także taka nagła wymiana samochodu mi sie trafiła bo z poprzednim dżonym ( tak go nazywałam [emoji41]) miałam wiecej stresów przy jezdzie niż przyjemnosci:D jak tata pomagał szukać autka to od razu sprzedającemu przez tel mówił : To dla córki w ciąży , wiec ma byc bezpieczne i bezawaryjne , dobrze to sprawdzimy haha :D

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

O kurcze widzę, że prawie w każdym domu przy okazji ciąży wymienia się samochód. My też szukamy teraz nowego. Tzn każdy szuka swojego pojazdu, mąż auta a ja wózka [emoji12]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
U nas wymiana była planowana od dawna choć to złe słowo, ja naszego obecnego nienawidziłam całym sercem i całą duszą i że wszystkich myśli swoich xD i już że 2-3 lata to mówię. Ale do niego to doszło kilka miesięcy temu dopiero, w ostatnie lato. No i tyle nam zeszło żeby ustalić jaki model kupujemy, z jakimi parametrami... A od ok 2 miesięcy on szuka oferty zgodnej z naszymi ustaleniami. Długo zeszło :D dlatego mam nadzieję że dziś się uda sfinalizować to. Bo jak nie to pewnie znów z miesiąc szukania...

Mój mąż kocha tyłka jedna markę więc wybór dość ograniczony. Co kilka lat wymienia na większą wersję i nowszy model. Ja nie wnikam w temat, jak mi pokazuje oferty to mówię tylko czy ładne [emoji12]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Moja pozycja jest dość podobna :D ma być ładne i zrywne, bo niebawem zacznę jeździć to muszę "móc" pojechać :D ale wbrew pozorom to ja na większość jego propozycji kręciłam nosem :p o ile parametry zrywności były ok to wygląd czasem nie aż tak super:p

Kasiulka jeszcze zależy jaka ske trafi. My pierw mieliśmy położna a potem ona wypisuje malucha i mamy taką healt visitor.. To mi się z wizytacjami kojarzy i kontrolami.. Ale była sympatyczna, tylko nie lubię jak ktoś mi wpiera czegoś czego ja nie chce praktykować właśnie..

Aga mieliśmy teraz merolka w zastępstwie. Zawsze się zastanawialiśmy, co ludzie widzą w nich poza wyglądem ( chodzi tylko o duże) i powiem Ci.. Jest ogromna różnica.. Przyjemnie bardzo.. Szybko.. Nim nasz kloc się rozpedzil haha choć on duży to i waga większą. Ale wygoda do tego.. Teraz juz rozumiemy :)

U nas nie ma opcji nie wymienić, musi być 9 osobowka bo 3 foteliki mi się nie zmieszczą plus transportery od 6 kotów.. I tyle zdziorbow. Teraz ledwo w bagażniku się miescimy.. Nie wyobrażam sobie upychac do mniejszego..

Maziajka, śliczne te opaseczki! Teznjuz zaglądam za jakąś :p

Maziajka super są te opaski tylko ja na tym alli nie umie kupować :( może dołączę do twojego zamówienia

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry