reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy:-)

reklama
Pumelova - no można cosik dostać. Ja też dostałam biżu za Jagode, tyle, ze srebrne bo ja mało wymagająca zawsze byłam, no i nie do końca lubialam złoto (powoli się do niego przekonuje) [emoji6]

Pumelova - no można cosik dostać. Ja też dostałam biżu za Jagode, tyle, ze srebrne bo ja mało wymagająca zawsze byłam, no i nie do końca lubialam złoto (powoli się do niego przekonuje) [emoji6]
Aga zawsze jest opcja na białe złoto z diamentem;)

Ja muszę sobie sama coś wybrać i powiedzieć, bo mój sam z siebie nie wymyśli żeby coś kupić;). po urodzeniu córeczki nie dostałam żadnej pamiątki i pamiętam, że było mi przykro z tego powodu. Teraz jestem mądrzejsza, sama sobie wybiore i pokaże mężowi co mi się marzy:D:D

Te prezenty pomiędzy dziećmi to może być fajny pomysł żeby "skupić" malucha w łaski starszaka;)muszę to przemyśleć:)

Tak tak ja też muszę te sprawę przemyśleć bo to dobry pomysł żeby starszak nie poczuł się mniej ważny jak się pojawi maluch.

f2w3rjjgy5cue5bk.png

zaskoczyłyście mnie, nie pomyslałam :D ale biżuterii już mam dość, więc w sumie mi nie zależy, dopiero wydębiłam złote kolczyki z lilou na święta :D

Kochane pytanie za 100 punktów, znajoma sprzedaje monitor oddechu babysense 5 - za 230zł, brać???? pisałyście o angel care, ale kurczę okazja jest, kumpela z pracy, więc pewne i cena dobra. a opinie czytałam - całkiem dobre.

Pumelova - a brać [emoji106][emoji3]

Pola - mam piękny zaręczynowy pierścionek z białego złota... I od lat go nie noszę [emoji1]. Ja w ogóle ostatnio poza obrączka (białe i żółte złoto) jestem bezbizuteryjna. Jeszcze czasami jakieś kolczyki założę..
Ale z wiekiem chyba zaczynam dojrzewac do żółtego złota, więc.. Kto wie [emoji6]

aga k m - dzięx! od razu czuję się lepiej z moją decyzją :D zarezerwowałam do wieczora bo mój mąż zarządza wydatkami na dziecko :D:D a co do złota - ja nigdy nie lubiłam, ale polubiłam żółte, bo mam 2 pierścionki i obrączkę to noszę i przywykłam :)

zaskoczyłyście mnie, nie pomyslałam :D ale biżuterii już mam dość, więc w sumie mi nie zależy, dopiero wydębiłam złote kolczyki z lilou na święta :D

Kochane pytanie za 100 punktów, znajoma sprzedaje monitor oddechu babysense 5 - za 230zł, brać???? pisałyście o angel care, ale kurczę okazja jest, kumpela z pracy, więc pewne i cena dobra. a opinie czytałam - całkiem dobre.
Pumelova brać:) ja chyba też będę kupowac jak podczytalam ten babysense

Mój juz wspominał, że może dostane bransoletkę z Pandory albo nowy telefon no zobaczymy ;)
Pierścionków nie lubię mam tylko obrączkę i zaręczynowy i w nich chodzę, łańcuszki różnie, a kolczyki oo juz dawno nie nosiłam.

Tez będę kupowała monitor oddechu czekam bo kolega w pracy właśnie ma tanio sprzedać, bo kupił dopiero w październiku, wiec ma mnie na uwadze podobno ;) albo nowy kupimy bo to teście dają kasę zobaczy się ;)

reklama
Do góry