reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy:-)

reklama
Różne dropsy (o których jej kiedyś mówiłam, że on tego nie lubi... Ale wzięła inne smaki i liczy na to, że mu się odwidzi)
emoji1.png
Nie tyle czy lubi czy nie ale dropsy nie są zbyt zdrowe dla świnek mimo że je produkują :)
Aim - czasem maz musi poczekac na swoja kolej zeby dostac gift
emoji4.png
najwiekszy giftem jestes Ty w dwupaku
emoji12.png
emoji4.png
Nie, ja nie wychodzę z takiego założenia :D staramy się oboje faktycznie dla siebie a nie że obecność wystarczy :D
Dziewczyny czy ktoras z Was rozwaza kupno polskiego wozka Anex Sport?? Pomacalam go w Bobowozki i jest super! Wazy tylko 11kg....
Ja go będę mieć. Czytałam opinie (w zdecydowanej większości pozytywne) i patrzyłam na żywo w sklepie. Po porównaniu wyróżniał się w moim odczuciu solidnością wobec bebetto. I waga też nie do porównania z większością innych.

Dzieki dziewczyny za info!

Linoone roan bass soft byl moim pierwszym faworytem. Na niego tez bede polowac ale on wazy juz z 15kg

Bardzo ciezko z tymi wozkami...eh

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Kasiulka tak wiem wiem:-) tez sie musze zmoblizowac choc ja raczej szalec nie bede z niczym :-) wszystko teraz mozna kupic na wyciagniecie reki.Kazdy ma swoja taktyke:D

010igov35ye70zfx.png

U mnie kosmetyka i leki na końcu w zakupach.. Ale mam już sterykizator i butle plus smoczki i sterykizator podręczny..
Z najgorszych rzeczy to monitor, fotelik jak auto w kwietniu odbiorę, dokladka do wózka..

Jakie prezenth dają Wasze dzieci i odwrotnie??
Myślałam , że mała dostanie miska szumisia od Dextera a on chyba nowy scooter.. Z tym, że od razu bedzke chciał użyć wiec mało funkcjonalne..

Integra tak jak Aga napisała.
Mam zakupione tasiemki jeszcze do kostek i zabaweczek, ktorebeda szyte jak będę miała więcej resztek. Te wstążki mam różne, jedne gładkie, drugie chtopowate, trzecie szeleszczace.
Zrobię tez taki grzechotki, do środka piłeczka. I kwadraty i ozdoby nad łóżeczko czarno białe, to dzieciątko pierw widzk :)

U nas zadnych podkladow czy czegos takiego nietrzeba wszystko sie dostaje. Oscanisept czy cos takiego to polozna jezdzi kazdy dzien az pempek nieodpadnie i sie nim zajmuje wiec tylko kosmetyki jak cos Do kapieli i pielegnacji kupic musze. Aha i Co polecic moge i kupic musze nakladki zelowe z medeli na pogryzione sutki.niewiem czy w polsce dostepne.polecila Mi je moja polozna.polecilam wszystkim kolezankom i lanolina czy cos Chowa sie przy tym
Lilith u nas prezent bedzie of malej siostrzyczki dla starszej siostry ale musze pomyslec jeszcze Co.myslalam nad jakas gra jak UNO czy cos
1488409452-aaaaaa.png

f2w3flw15r2h1ssa.png

Ostatnia edycja:
Lilith u nas moj jest na tyle duzy ze nie kupuje mu prezentu od Jagody.Ale brat corce jak urodzil im sie syn kupil jej takie duze lego duplo i mowili jej ze niby od braciaszka.Ale ona wtedy cos 2 latka mialam.

Ja oczekuje prezentu od meza po narodzinach jakiegos diamentu czy cos:D haha

010igov35ye70zfx.png

Lilith u nas moj jest na tyle duzy ze nie kupuje mu prezentu od Jagody.Ale brat corce jak urodzil im sie syn kupil jej takie duze lego duplo i mowili jej ze niby od braciaszka.Ale ona wtedy cos 2 latka mialam.

Ja oczekuje prezentu od meza po narodzinach jakiegos diamentu czy cos:D haha

010igov35ye70zfx.png
Dostałam przy pierwszej ciąży pierścionek i wtedy głupia myślałam , że to zaręczynowy .. a się okazało , że to tylko w podziękowaniu za Lenkę [emoji14] zaręczynowy dostałam 5 lat później [emoji14]

f2w3rjjgy5cue5bk.png

reklama
Ja chyba tez nic nie kupuje na prezenty.

O super Karo z tymi zelkowymi okladami. U mnie w szpitalu super stoisko Medeli maja wiec jakby byla potrzeba sobie kupie :) a lanolina tez sie przyda na wszelkie suchości buzki lepszego skladu nie moze byc :D
Octanisept tez lubie miec w domu zamiast wody utlenionej dla wszystkich :D

Do góry