reklama
Nie tak malo opinii o tym wozku
Link do: Sport, Wielofunkcyjny wózek - Anex opinie - bangla.pl
Link do: Sport, Wielofunkcyjny wózek - Anex opinie - bangla.pl
Nie tyle czy lubi czy nie ale dropsy nie są zbyt zdrowe dla świnek mimo że je produkująRóżne dropsy (o których jej kiedyś mówiłam, że on tego nie lubi... Ale wzięła inne smaki i liczy na to, że mu się odwidzi)
Nie, ja nie wychodzę z takiego założenia staramy się oboje faktycznie dla siebie a nie że obecność wystarczyAim - czasem maz musi poczekac na swoja kolej zeby dostac giftnajwiekszy giftem jestes Ty w dwupaku
Ja go będę mieć. Czytałam opinie (w zdecydowanej większości pozytywne) i patrzyłam na żywo w sklepie. Po porównaniu wyróżniał się w moim odczuciu solidnością wobec bebetto. I waga też nie do porównania z większością innych.Dziewczyny czy ktoras z Was rozwaza kupno polskiego wozka Anex Sport?? Pomacalam go w Bobowozki i jest super! Wazy tylko 11kg....
AAggAA88
Fanka BB :)
Dzieki dziewczyny za info!
Linoone roan bass soft byl moim pierwszym faworytem. Na niego tez bede polowac ale on wazy juz z 15kg
Bardzo ciezko z tymi wozkami...eh
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Linoone roan bass soft byl moim pierwszym faworytem. Na niego tez bede polowac ale on wazy juz z 15kg
Bardzo ciezko z tymi wozkami...eh
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie kosmetyka i leki na końcu w zakupach.. Ale mam już sterykizator i butle plus smoczki i sterykizator podręczny..
Z najgorszych rzeczy to monitor, fotelik jak auto w kwietniu odbiorę, dokladka do wózka..
Jakie prezenth dają Wasze dzieci i odwrotnie??
Myślałam , że mała dostanie miska szumisia od Dextera a on chyba nowy scooter.. Z tym, że od razu bedzke chciał użyć wiec mało funkcjonalne..
Integra tak jak Aga napisała.
Mam zakupione tasiemki jeszcze do kostek i zabaweczek, ktorebeda szyte jak będę miała więcej resztek. Te wstążki mam różne, jedne gładkie, drugie chtopowate, trzecie szeleszczace.
Zrobię tez taki grzechotki, do środka piłeczka. I kwadraty i ozdoby nad łóżeczko czarno białe, to dzieciątko pierw widzk
Z najgorszych rzeczy to monitor, fotelik jak auto w kwietniu odbiorę, dokladka do wózka..
Jakie prezenth dają Wasze dzieci i odwrotnie??
Myślałam , że mała dostanie miska szumisia od Dextera a on chyba nowy scooter.. Z tym, że od razu bedzke chciał użyć wiec mało funkcjonalne..
Integra tak jak Aga napisała.
Mam zakupione tasiemki jeszcze do kostek i zabaweczek, ktorebeda szyte jak będę miała więcej resztek. Te wstążki mam różne, jedne gładkie, drugie chtopowate, trzecie szeleszczace.
Zrobię tez taki grzechotki, do środka piłeczka. I kwadraty i ozdoby nad łóżeczko czarno białe, to dzieciątko pierw widzk
U nas zadnych podkladow czy czegos takiego nietrzeba wszystko sie dostaje. Oscanisept czy cos takiego to polozna jezdzi kazdy dzien az pempek nieodpadnie i sie nim zajmuje wiec tylko kosmetyki jak cos Do kapieli i pielegnacji kupic musze. Aha i Co polecic moge i kupic musze nakladki zelowe z medeli na pogryzione sutki.niewiem czy w polsce dostepne.polecila Mi je moja polozna.polecilam wszystkim kolezankom i lanolina czy cos Chowa sie przy tym
Lilith u nas prezent bedzie of malej siostrzyczki dla starszej siostry ale musze pomyslec jeszcze Co.myslalam nad jakas gra jak UNO czy cos
Lilith u nas prezent bedzie of malej siostrzyczki dla starszej siostry ale musze pomyslec jeszcze Co.myslalam nad jakas gra jak UNO czy cos
Ostatnia edycja:
Lilith u nas moj jest na tyle duzy ze nie kupuje mu prezentu od Jagody.Ale brat corce jak urodzil im sie syn kupil jej takie duze lego duplo i mowili jej ze niby od braciaszka.Ale ona wtedy cos 2 latka mialam.
Ja oczekuje prezentu od meza po narodzinach jakiegos diamentu czy cos haha
Morela_87
Fanka BB :)
Dostałam przy pierwszej ciąży pierścionek i wtedy głupia myślałam , że to zaręczynowy .. a się okazało , że to tylko w podziękowaniu za Lenkę [emoji14] zaręczynowy dostałam 5 lat później [emoji14]Lilith u nas moj jest na tyle duzy ze nie kupuje mu prezentu od Jagody.Ale brat corce jak urodzil im sie syn kupil jej takie duze lego duplo i mowili jej ze niby od braciaszka.Ale ona wtedy cos 2 latka mialam.
reklama
Ja chyba tez nic nie kupuje na prezenty.
O super Karo z tymi zelkowymi okladami. U mnie w szpitalu super stoisko Medeli maja wiec jakby byla potrzeba sobie kupie a lanolina tez sie przyda na wszelkie suchości buzki lepszego skladu nie moze byc
Octanisept tez lubie miec w domu zamiast wody utlenionej dla wszystkich
O super Karo z tymi zelkowymi okladami. U mnie w szpitalu super stoisko Medeli maja wiec jakby byla potrzeba sobie kupie a lanolina tez sie przyda na wszelkie suchości buzki lepszego skladu nie moze byc
Octanisept tez lubie miec w domu zamiast wody utlenionej dla wszystkich