reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy:-)

Lilith czemu mialo by Mi przeszkadzac ze polozna przyjezdzala codziennie Do pempka,odpadl po 5 dniach od narodzin wiec byla u nas 3 dni po kolei a potem dwa razy w tyg na wazenie. Przyjezdzala wchodzila obsypywala pempek, wazyla mala ,pogadalysmy bo ona jak moja kolezanka i wychodzila. Pokazala Mi przy malej jak pierwszy raz kapac i tyle. Czulam sie bezpieczniej jak poprostu zaufana osoba wazyla mala czy dobrze przybiera i patrzyla czy Moje szwy sie goja.w zaden sposob nigdy nawet niepomyslabym ze to moze Mi przeszkadzac,u mnie dokladnie odwrotniw

f2w3flw15r2h1ssa.png

reklama
Kasiulka - no ja o nowiutkim salonowym autku to teraz nawet nie marzę - wykończenie chaty nas odpowiednio obciąży finansowo. Obecnie maz ma bmw w kombi, a ja Forda Focusa. Focus stoi u męża na firmie od kwietnia (i czeka aż go M sprzeda), a bm-ka coraz częściej z automatyką ma problemy.
Marzy mi się teraz coś dużego - SUV lub jeep (stąd miałam uczestniczyć w wyprawie do Niemiec) - to tak pod męża i rodzinę , a ja nie mam sporach wymagań - musi być po prostu niezawodne i służyć do śmigania z dzieciakami po okolicy [emoji5]

Kasiulku - to skoro autko upatrzone, to trzymam kciuki aby udało się Wam wszystko szczęśliwie dopiac [emoji3].

Aim - dla Was również kciukasy motoryzacyjne - oby to było TO autko i przywiozlo Wam samo szczęście [emoji3]

Karo - a które masz BMW? 5 czy 6? Mój choruje na 5 (6 za bardzo jest scieta z tyłu, a że mój raz siedział chwilowo z tyłu od razu stwierdził, że to auto nie pod jego gabaryty). No ale oprócz Bmki, myśli też o mercedesie ML i 2 innych, których w tej chwili nie mogę sobie przypomnieć (za często zmienia zdania)

My mamy chyba az za bardzo sprecyzowane co chcemy dlatego tak ciezko znalezc :)

Wam tez zycze powidzenia w duzym punkcie wyprawkowym jakim jest nowy samochod

Aga my mamy BMW 3er kombi z 2014 roku.super sie jezdzi. Pierwszy Raz mamy BMW bo zawsze mielismy Volkswageny rozne bo M w Volkswagenie pracuje.no ale chcielismy Raz cos innego

f2w3flw15r2h1ssa.png

Aga nas tez nie stać, biorę w leasing na 3 lata i wymieniam po 3. Teraz z opóźnieniem bo długo na Seata czekam.
W życiu bym rat nie była w stanie norma,nych płacić.

Mój też by chciał bmw 5.. Małych czy niskich aut oboje nie lubimy. Ale może pomarzyć, chyba że w totka wygramy :)

Karo ja o sobie pisałam. Nie lubię jak ktoś moje dzieci dotyka poprostu.. Jakbym sama nie umiała wszystkiego ogarnąć. Zawsze tak miałam, z Judi, synkiem, to teraz tez tak będzie. Poza tym tk tylko pępek. Mąż się tym zajmuje jak kapaniem :)
Wiadomo. Ze jak ktoś chce to taka pomoc jest super ale ja mam przewrazliwienie na tym punkcie. Od razu łapie paranoję, że ocenia mnie jako matkę, mój dom etc..
Szwy tez miałam w dkmu scjagane, to już duuzy plus :)

Karo - tez fajne autko [emoji106][emoji3].
Mój tato połowę swego życia był wierny VW [emoji1]. Mój M natomiast jest zakochany w bmw (jego auto musi mieć odpowiednia moc). Pierwszy raz za to myśli o mercedesie.. No zobaczymy. Generalnie czuwa nad jakąś super okazja.

reklama
Aga_k_m co do Pandory jeszcze to jest to jedyna bransoletka chyba co mi się tak podoba, mam z elixy tez jakąś większą, ale wszystkie te cienkie łańcuszki nie dla mnie mam szczupłą rękę i jak kiedyś wybierałam dla siebie na prezent to się obraziłam ze nic nie ma ale w aparcie wybrałam ;)

Co do auta mój to jak mówi jakie by chciał to właśnie w totka byśmy musieli wygrać a po zatym on co tydzień coś innego by chciał :D mamy dwa auta zwykle miejskie ja mam opla merive mój ma golfa-nie wiem dokładnie jaki ;) starcza nam to a teraz mój zmienił prace to po jakimś czasie pewnie swoje auto wymieni :) narazie wie, że musimy pokój dziecku zrobić no i jest też dużo innych dziecięcych wydatków :)

Do góry