reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy:-)

Lilith no boskie te Twoje handmade! [emoji7]

Aim - czasem maz musi poczekac na swoja kolej zeby dostac gift[emoji4] najwiekszy giftem jestes Ty w dwupaku [emoji12][emoji4]

Dziewczyny czy ktoras z Was rozwaza kupno polskiego wozka Anex Sport?? Pomacalam go w Bobowozki i jest super! Wazy tylko 11kg....
1488386697-aaaaaa.jpeg

Mojemu mezowi wpadl w oko Bebetto Holand (bo jest maly i tanszy) ale patrze na ta opinie z przymruzeniem oka[emoji12]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Lilith mam takie pytanie. Do czego sa te tasiemki naszywane przy kocykach i innych akcesoriach? To ma przeznaczenie? Czy to tylko ozdoba? Widzialam tez zabawki z takimi tasmami i osobiscie nie ogarniam tego.

Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom

Lilith mam takie pytanie. Do czego sa te tasiemki naszywane przy kocykach i innych akcesoriach? To ma przeznaczenie? Czy to tylko ozdoba? Widzialam tez zabawki z takimi tasmami i osobiscie nie ogarniam tego.

Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom
Integral - oprócz ozdoby, te kolorowe tasiemki (a dokładnie metki) mają za zadanie pobudzać, stymulować zmysł dotyku, wzroku. Dzieciaki uwielbiają metki [emoji3]

Już moja Jaga miała jakieś 8 lat temu Pana Metke do zabawy [emoji6]

Aaggaa - Anexy fajnie wyglądają, ale ponoć mają słabe opinie.
Ale całkiem ich sporo w obiegu, także nie wiem co myśleć...gdyby były takie złe, to mało kto by je chciał - prawda?

Lilith sliczne:-)

Aga fajny woz:-) i kolorystyka ekstra.

Kasiulka kurde a ja dalej w czarnej dupie !:D a mamy podobne terminy.

010igov35ye70zfx.png

reklama
Dziewczyny czy ktoras z Was rozwaza kupno polskiego wozka Anex Sport?? Pomacalam go w Bobowozki i jest super! Wazy tylko 11kg....
Ja tez się nad nim zastanawiam, wydaje się mały i poręczny, do tego wizualnie mi się podoba. Jeszcze go nie macałam ale to jeden z moich faworytów.. ale w necie za wiele opinii nie ma.
Interesowałam się też bodajże Roan Bass Soft, też jest chyba podobnych gabarytów..
W temacie wózków jestem kompletnie zielona, nie mam pojęcia co wybrać, a to dość ważny zakup.. ;)

Do góry