reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy:-)

Lilith no boskie te Twoje handmade! [emoji7]

Aim - czasem maz musi poczekac na swoja kolej zeby dostac gift[emoji4] najwiekszy giftem jestes Ty w dwupaku [emoji12][emoji4]

Dziewczyny czy ktoras z Was rozwaza kupno polskiego wozka Anex Sport?? Pomacalam go w Bobowozki i jest super! Wazy tylko 11kg....
1488386697-aaaaaa.jpeg

Mojemu mezowi wpadl w oko Bebetto Holand (bo jest maly i tanszy) ale patrze na ta opinie z przymruzeniem oka[emoji12]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Lilith mam takie pytanie. Do czego sa te tasiemki naszywane przy kocykach i innych akcesoriach? To ma przeznaczenie? Czy to tylko ozdoba? Widzialam tez zabawki z takimi tasmami i osobiscie nie ogarniam tego.

Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom

Lilith mam takie pytanie. Do czego sa te tasiemki naszywane przy kocykach i innych akcesoriach? To ma przeznaczenie? Czy to tylko ozdoba? Widzialam tez zabawki z takimi tasmami i osobiscie nie ogarniam tego.

Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom
Integral - oprócz ozdoby, te kolorowe tasiemki (a dokładnie metki) mają za zadanie pobudzać, stymulować zmysł dotyku, wzroku. Dzieciaki uwielbiają metki [emoji3]

Już moja Jaga miała jakieś 8 lat temu Pana Metke do zabawy [emoji6]

Aaggaa - Anexy fajnie wyglądają, ale ponoć mają słabe opinie.
Ale całkiem ich sporo w obiegu, także nie wiem co myśleć...gdyby były takie złe, to mało kto by je chciał - prawda?

Lilith sliczne:-)

Aga fajny woz:-) i kolorystyka ekstra.

Kasiulka kurde a ja dalej w czarnej dupie !:D a mamy podobne terminy.

010igov35ye70zfx.png

reklama
Dziewczyny czy ktoras z Was rozwaza kupno polskiego wozka Anex Sport?? Pomacalam go w Bobowozki i jest super! Wazy tylko 11kg....
Ja tez się nad nim zastanawiam, wydaje się mały i poręczny, do tego wizualnie mi się podoba. Jeszcze go nie macałam ale to jeden z moich faworytów.. ale w necie za wiele opinii nie ma.
Interesowałam się też bodajże Roan Bass Soft, też jest chyba podobnych gabarytów..
W temacie wózków jestem kompletnie zielona, nie mam pojęcia co wybrać, a to dość ważny zakup.. ;)

Do góry