reklama
Matko, Morela - masz już tego wszystkiego troszkę.. :-o [emoji5].
Ja jeszcze nie mam za bardzo gdzie to wszystko upychac, więc boję się póki co szaleć zakupowo.
W przyszłym tygodniu sprawdzę co mam po J z takich maciupkich ciuszków (kartony mam u babci), i ile czego będzie mi jeszcze brakowało.
Ja jeszcze nie mam za bardzo gdzie to wszystko upychac, więc boję się póki co szaleć zakupowo.
W przyszłym tygodniu sprawdzę co mam po J z takich maciupkich ciuszków (kartony mam u babci), i ile czego będzie mi jeszcze brakowało.
Kasiulka, składamy w przyszłym tygodniu, już postanowione. Dzięki za rady
Morela, wow, ile masz już rzeczy! Super
Ja też będę chciała chuste, ale to trochę później. Najpierw kupuje nosidło Tula, takie z wkładką dla niemowlaka. Szybciej zapakuje w nie dziecko, a z chustą pewnie z godzinę będę się motać
Morela, wow, ile masz już rzeczy! Super
Ja też będę chciała chuste, ale to trochę później. Najpierw kupuje nosidło Tula, takie z wkładką dla niemowlaka. Szybciej zapakuje w nie dziecko, a z chustą pewnie z godzinę będę się motać
Morela_87
Fanka BB :)
Dziewczyny to się tak wydaje. Mam np 3szt body z długim i 8 sztuk z krótkim to dużo? raczej nie bo biorę pod uwagę fakt przebierania 1 raz dziennie na pewno to mi daje na 4 dni ciuchów. Pajace mam tylko 2szt, śpioszki też 2 szt.
To się tak wydaje bo komoda wcale nie jest wielka
To się tak wydaje bo komoda wcale nie jest wielka
Zuza87
Dziewczyny a czy któraś z Was rozważa stosowanie kosmetyków babydream z Rossmanna u maleństwa?A jak nie to na jakie marki się zdecydujecie?Pozdrawiam
Napisane na GT-I8190 w aplikacji Forum BabyBoom
AAggAA88
Dziewczyny wklejam link do rajstop ciazowych, ktore uzywam i bede zamawiac kolejne. Moze sie przyda [emoji1]
Link do: 100den MIKROFIBRA RAJSTOPY CIĄŻOWE Z PANELEM 3
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Morela_87
Nivea emolientyDziewczyny a czy któraś z Was rozważa stosowanie kosmetyków babydream z Rossmanna u maleństwa?A jak nie to na jakie marki się zdecydujecie?Pozdrawiam
Babydream Rossmann. Albo Sylveco ale raczej to pierwsze.Dziewczyny a czy któraś z Was rozważa stosowanie kosmetyków babydream z Rossmanna u maleństwa?A jak nie to na jakie marki się zdecydujecie?Pozdrawiam
reklama
pumelova
Polecam bloga srokao - robi analizy składów tych kosmetykówDziewczyny a czy któraś z Was rozważa stosowanie kosmetyków babydream z Rossmanna u maleństwa?A jak nie to na jakie marki się zdecydujecie?Pozdrawiam
A jak rozmiary, mają związek z rzeczywistością? Czy kupować większe?Dziewczyny wklejam link do rajstop ciazowych, ktore uzywam i bede zamawiac kolejne. Moze sie przyda [emoji1]