reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy:-)

AIM fajna ta stronka, widze, ze maja jakies spodenki krotkie, moze sie skusze za jakis czas
Ja na razie nic nie kupuje z wyprawki, a głownie z powodu, ze akurat mam bardzo duzy i pilny wydatek na juz, wiec rzeczy dla maluszka moga spokojnie jeszcze poczekac. W sumie to bedziemy jeszcze malowac pokoik i kupowac tam mebelki pozna wiosną, wiec moze jak bedzie juz pomalowane to wtedy cos kupie, zeby juz nie przenosic po całym domu tego ;p

reklama
O, dzięki dziewczyny za rady. Może to faktycznie racja z tym wietrzeniem. Pomęcze mojego żeby się za to zabrał w najbliższym czasie :)

Orientujecie się jak jest z jakością ciuszków z auchan? Bo dziś widziałam śliczne bodziaki w promocji po 6zł i pajace po 12zł, ale nie wzięłam nic, bo boję się czy nie będą słabe jakościowo.. Bo akurat te z f&f tesco to słyszałam że są spoko. I często mają fajne wzory ;)

Linoone rozlozcie teraz, wywietrzeje trochę zapach nowości. Czasami w meblach jest tak ostry ze pare miesięcy czuć

Tak samo łóżeczko jak będzie nowe często długo czuć
My kupilismy komode zaraz jak dowiedzielismy sie o ciazy i do tej pory sie nie wywietrzyla.

xnw43e3k256g9p2p.png

Liluli, no coś ty! To teraz się przeraziłam! :O kurcze, może 4 miesiące wystarczą.. to myślicie że łóżeczko też będzie potrzebować czasu? Bo chciałam kupić dopiero w maju/czerwcu, ale teraz to nie wiem.. za bardzo też nie chcę żeby mi zalegało w sypialni, bo u nas i tak słabo z miejscem..

Mamy zwykłego wysokiego malma z Ikei u każdego z dzieciaków i taka też teraz wzięliśmy. Mąż od razu złożył wczoraj i ja uwiekbiam zapach nowego drewna :) te naszczescie szybko sie wietrza. Ale już stoi i co kupie/ uszyje mam gdzie odłożyć a nie pociskanie gdzie popadnie.

Lilith, my też kupiliśmy właśnie malma z ikei ;)
Ale chyba poczekamy do złożenia do połówkowego, czyli jeszcze tydzień, bo dopiero po usg planuje zacząć dzieciowe zakupy :D

Och ja lubię ten zapach i córa jak weszła do nas wczoraj też się ekscytowala zapachem. Mam zwyczaj wietrzyc w zasadzie cały dzień sypialnie i powiemmCi, że czuć ale nie jakoś powalajaco jak wczoraj. Tak przyjemnie. Nie martwię się, że zapach przejdzie na to co już tam dałam bo i tak piore przed i prasuje.

Kasiulka aa właśnie. Gratuluję zakuou chusty :) masz ja juz przy sobie?
Sama kupuje za jakieś 2m oby się jakaś okazja trafiła bo nowej nie chce..

Dziewczyny pomóżcie. Gdzie dostanę kurtkę ciążową na okres przejściowy ? Dzisiaj było 8 stopni i w tym moim "śpiworze" poce się okrutnie.

linoone No wiesz jak będzie Wam wygodnie. Moze nieskrecone, ale wyjęte z pudel na balkonie? Albo oprzeć na ścianie?
Lilth wydaje mi sie, ze jutro przyjdzie. Nowe nie ma co, juz wiem ze ma byc wymietoszona, wykochana i złamana ;). Ale ceny są bardzo wysokie. Używane prawie jak nowe :) widziałam nawet za 1200 zł

reklama
Dokładnie, takie najlepsze. Koniecznie pochwal się swoim cudem :) życzę by Ci służyła jak najlepiej i jak najdłużej.
Ceny faktycznie.. Na listo miałam łaskę co kupowalw takie wow ze Stanów.. Kupa kasy..

Do góry