reklama
Alex_87
Fanka BB :)
Super dzięki dziewczyny za wasze opinie..Tak zamierzam go kupić..Mało używany bo dziecko dostało w prezencie drugi..A wózek ten model akurat chce..Znajoma go ma i nie narzeka..nawet kilka razy próbowałam go wozac jej dziecko..także hmm chyba w weekend będziemy mieć już furę..
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Link do: 9fashion - outlet | Tania odzież ciążowa na każdą okazję
Kupowałam tam spodnie dresowe i jestem zadowolona z nich, szybka przesyłka i wszystko ok ogólnie więc jedynie pytanie czy ubrania tam są w twoim guście.
Aim fajne te ciuszki i fajne ceny, chyba coś tam zamówię
Popatrz też na zalando [emoji5]Dziewczyny czy możecie polecić jakąś stronkę gdzie są tanie ciążowe sukienki? albo użytkownika allegro. Takie dresowe, jakiekolwiek, bo nie mam co na siebie założyć.
Koleżanka zamawiała też sporo rzeczy ze strony, którą poleciła aim - była zadowolona, więc... Szperaj i wybieraj [emoji6]
Potwierdzam, że na zalando często można coś fajnego i taniego upolować. Ja jeszcze nie szukałam ciążowych ciuszków, ale jakąś sukieneczkę mogłabym zakupić Ten drugi sklep co aim podlinkowała też widzę ma fajne rzeczy, muszę się porozglądać
A my wczoraj poczyniliśmy pierwszy zakup. Kupiliśmy komodę na rzeczy dzieciaczkowe! Co prawda na razie jest niezłożona, nawet nie wyciągnięta z kartonów, ale mamy jeszcze czas. Jak wpadnę w szał zakupów to będę przynajmniej miała gdzie to wszystko przechowywać, hehe
A my wczoraj poczyniliśmy pierwszy zakup. Kupiliśmy komodę na rzeczy dzieciaczkowe! Co prawda na razie jest niezłożona, nawet nie wyciągnięta z kartonów, ale mamy jeszcze czas. Jak wpadnę w szał zakupów to będę przynajmniej miała gdzie to wszystko przechowywać, hehe
reklama
Morela_87
Fanka BB :)
Tak pamiętam, jak regał Leny wietrzyłam i wietrzyłam z 2 msc a i tak jak się urodziła to było jeszcze czuć bejcę czy tam lakier.Linoone rozlozcie teraz, wywietrzeje trochę zapach nowości. Czasami w meblach jest tak ostry ze pare miesięcy czuć
Tak samo łóżeczko jak będzie nowe często długo czuć