reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy:-)

reklama
Super dzięki dziewczyny za wasze opinie..Tak zamierzam go kupić..Mało używany bo dziecko dostało w prezencie drugi..A wózek ten model akurat chce..Znajoma go ma i nie narzeka..nawet kilka razy próbowałam go wozac jej dziecko..także hmm chyba w weekend będziemy mieć już furę.. :)

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny czy możecie polecić jakąś stronkę gdzie są tanie ciążowe sukienki? albo użytkownika allegro. Takie dresowe, jakiekolwiek, bo nie mam co na siebie założyć.
Popatrz też na zalando [emoji5]
Koleżanka zamawiała też sporo rzeczy ze strony, którą poleciła aim - była zadowolona, więc... Szperaj i wybieraj [emoji6]

aga_k_m na zalando kupiłam jedną kieckę i dziś wróciła fedex'em :p zdecydowałam że jak kupię przez neta to tylko tanio. spasowałam, nic nie znalazłam. na dziś kapituluję :p

Buuu - szkoda :-(.
Ale nic na siłę - to jest w zalando fajne, ze masz możliwość bezproblemowego zwrotu ;-)

Potwierdzam, że na zalando często można coś fajnego i taniego upolować. Ja jeszcze nie szukałam ciążowych ciuszków, ale jakąś sukieneczkę mogłabym zakupić :) Ten drugi sklep co aim podlinkowała też widzę ma fajne rzeczy, muszę się porozglądać :)

A my wczoraj poczyniliśmy pierwszy zakup. Kupiliśmy komodę na rzeczy dzieciaczkowe! Co prawda na razie jest niezłożona, nawet nie wyciągnięta z kartonów, ale mamy jeszcze czas. Jak wpadnę w szał zakupów to będę przynajmniej miała gdzie to wszystko przechowywać, hehe :)

Linoone - czyli podstawowy i bardzo przydatny zakup macie za sobą [emoji6]. To teraz życzę miłego okupowania się [emoji3]

Linoone rozlozcie teraz, wywietrzeje trochę zapach nowości. Czasami w meblach jest tak ostry ze pare miesięcy czuć

Tak samo łóżeczko jak będzie nowe często długo czuć

reklama
Linoone rozlozcie teraz, wywietrzeje trochę zapach nowości. Czasami w meblach jest tak ostry ze pare miesięcy czuć

Tak samo łóżeczko jak będzie nowe często długo czuć
Tak pamiętam, jak regał Leny wietrzyłam i wietrzyłam z 2 msc a i tak jak się urodziła to było jeszcze czuć bejcę czy tam lakier.

f2w3rjjgy5cue5bk.png

Do góry