Pewnie ze nie za szybko przecież to rzecz niech stoi ile chce. Ja bym nie przepuszczała okazji . Jedynie tylko doczytałam/ dopytała czy ten model wozka jest ok. Bo coś wczesnie sie go pozbywają... nawet bez próbowania spacerówki
reklama
A tam za wcześnie, jedne dziewczyny już mają pół wyprawki, inne będą o niej myśleć w maju-każdy ma swój czas, nie ma co się sugerować innymi. My też usłyszeliśmy że przesadzamy szukając już wózka ale kij z innymi, to nasza decyzja co kiedy robimy i ty też rób jak uważasz kiedy chcesz my np prawdopodobnie znaleźliśmy super okazje na łóżeczko jakie chcieliśmy i za kilka dni je będziemy mieć-i co z tego że nawet 20 tgc jeszcze nie ma
Trzymać gdzie będę miała..kasa też się znajdzie..a oferta sądzę że fajna..wózek używany tylko przez 6miesiecy..spacerówka nieużywana wogole..Wszystko jest na tak..tylko że dopiero luty mamy..Każdy jak słyszy że "już wózek kupowac" to słyszę że za szybko..Wiem że jest jeszcze sporo czasu ale później może niebyc takiej oferty..Dlatego chciałam poznać wasze zdanie..
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Jeżeli jesteś przekonana że to "ten" wózek, to kupuj
Link do: 9fashion - outlet | Tania odzież ciążowa na każdą okazjęDziewczyny czy możecie polecić jakąś stronkę gdzie są tanie ciążowe sukienki? albo użytkownika allegro. Takie dresowe, jakiekolwiek, bo nie mam co na siebie założyć.
Kupowałam tam spodnie dresowe i jestem zadowolona z nich, szybka przesyłka i wszystko ok ogólnie więc jedynie pytanie czy ubrania tam są w twoim guście.
reklama
martac88
Zaciekawiona BB
Kochana my kupiliśmy wózek końcem grudnia - moim zdaniem to było wcześnie ale nie żałuje, jest taki jak chciałam a że nadarzyła się okazja to braliśmy. Jestem zadowolona z tej decyzji dlatego będąc na Twoim miejscy nie zastanawiałabym się długoTrzymać gdzie będę miała..kasa też się znajdzie..a oferta sądzę że fajna..wózek używany tylko przez 6miesiecy..spacerówka nieużywana wogole..Wszystko jest na tak..tylko że dopiero luty mamy..Każdy jak słyszy że "już wózek kupowac" to słyszę że za szybko..Wiem że jest jeszcze sporo czasu ale później może niebyc takiej oferty..Dlatego chciałam poznać wasze zdanie..
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom