reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy:-)

My mamy maxi cosi City z baza i super.od 9 Do 18 kg polecam be Safe.super sie rozklada w pozycji lezacej.na Nasze drogi Do polski 850km jest super.ale teraz Musimy zmienic na nastepny bo juz mala wyrasta z niego

Dziewczyny super ze mamy wam kupuja.moja tesciowa 20 sta wnuczke bedzie miala wiec niestety nic nam niekupowali a moja mama piata bedzie miala. Pare rzeczy Mi kupila ale nieszalala nigdy

f2w3flw15r2h1ssa.png

reklama
Dziewczyny.. Juz tyle razy było powtarzane,, że fotelik przexe wszystkim pod auto..
Maxi cosi jest mały, wcale nie jest super. I ma często problem z kontowaniem. Bo wiadomo, że kat w jakim leży dIecko musi być dobre..
Miałam 3 pierwsze foteliki przy synu. Wszystkie na ISO. Maxi do niczego, nie lasowal. Graco trochę się ruszał a najlepszy i najmocniej wbudowany był Britax.
Obecnie mamy Maxi wymienia z Britaxa, który siedział tak sobie. I w obecnym zastępczym aucie ISO nie lasuje i musielis y dodatkowo orzepiac pasem..

Sorry ale jestem nadwrazliwa na ten temat :)
Ups. Ale byki grrr.
Lilith oczywiście, według mnie też fotelik trzeba na żywo pooglądać i fizycznie przymierzyć (zamontować) do auta.

Dobrze dziewczyny, ze ten temat z fotelikami jest walkowany. Musze isc do auta i zajrzec czy mam iso czy nie. Mezu mowi ze mamy. Wiec git. Teraz tylko wybrac jakis fotelik. A jeszcze jakby baza w dobrej cenie sie skapnela to juz w ogole[emoji38]

Dziewczyny wrzuce Wam wesoła fotke.
Kupilam lampke, ale bardzo ja pilnował Roki syn mojej siostry [emoji1] nie chcial odejsc z kadru! Uwielbia wszystko co jest podobne do zabawki [emoji1]

1487089829-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Pola ale ja to już takiego 'dziwnego' tonu nabieram gdy o tym pisze hihi i wy wiecie ale co chwilkę znowu pojawia się ten temat i słyszę teksty, który jest niezły.. Etc
A to nie działa tak, że jak dla jednej dobry ten to dla drugisj tez. Tak jak i ISO. ISO to tylko ISO.. I nie raz baza lepsza albo nawet bez..
Ty wiesz i dużo dziewczyn tu ale jak widać wciąż nie każda i nie wiem skąd się to bieze.. A nie chce być źle odebrana :) ze nie miła czy co :)

W czwartek jak dobrze pójdzie uszyje ten rożek, ciekawe co z tego wyjdzie plus flanelke.
I wyszukalam muslinki ze wzorem, to jutro zamówię :) takie coś jak Wy kupowalyscie.

Aaggaa ale fajowa psina :) nie chciała 'zjesc' lampki??

Dziewczyny a ja z takim zapytaniem..Czy aby nie jest za szybko z kupnem wózka? Pytam bo nadążyła mi się okazja i chyba w weekend zakupie wózek..tylko czy hmm czy to nie za wcześnie..mam mieszane uczucia..ale Okazja fajna i szkoda by żeby przeszła koło nosa..Co wy o tym sądzicie?

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Nika999 - polecam Ci rozejrzec sie ofercie be Safe...my byismy nastawienie na 100% na maxi cosi przy pierwszym dziecku - pytanie sprzedawcy - dlaczego ? Nasza odpowiedź wtedy brzmiała ..bo kolezanki mają i polecają . i wtedy sprzedawca pokazała nam kilka istonych szczegołow rózniacych foteliki. Jak trafisz do dobrego sklepu tam kadar jest przeszkolona i na pewno opwiedzą Ci o zaletach i wadach foteików. My osobiscie zadowloneni byliśmy z wizyty w sklepie Bobowózki w Poznaniu - wiem, ze mają swoje oddziały w róznych częscich Polski - jak masz gdzies w poblizu to polecam sie wybrac.

Dziewczyny a ja z takim zapytaniem..Czy aby nie jest za szybko z kupnem wózka? Pytam bo nadążyła mi się okazja i chyba w weekend zakupie wózek..tylko czy hmm czy to nie za wcześnie..mam mieszane uczucia..ale Okazja fajna i szkoda by żeby przeszła koło nosa..Co wy o tym sądzicie?

Jak masz teraz kasę i miejsce na trzymanie tego to bierz jeżeli oferta wyjątkowo atrakcyjna.

Jak masz teraz kasę i miejsce na trzymanie tego to bierz jeżeli oferta wyjątkowo atrakcyjna.
Trzymać gdzie będę miała..kasa też się znajdzie..a oferta sądzę że fajna..wózek używany tylko przez 6miesiecy..spacerówka nieużywana wogole..Wszystko jest na tak..tylko że dopiero luty mamy..Każdy jak słyszy że "już wózek kupowac" to słyszę że za szybko..Wiem że jest jeszcze sporo czasu ale później może niebyc takiej oferty..Dlatego chciałam poznać wasze zdanie.. :)

reklama
Na tym etapie to szkoda byłoby nowego kupować żeby gwarancja nie uciekała, ale jak trafiła ci się taka okazja z używanym to nie ma co czekać :-)

Do góry