klaudia81.81
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Olga - z tym laktatorem to się nie zgadzam, bo u mnie laktator przydał się w czasie nawałów przy obu synkach i w kryzysowym momencie nie wyobrażam sobie latania po laktator. Oczywiście można sobie poradzić inaczej i też nie każdy ma takie problemy, ale laktator jest w takiej sytuacji niezastąpiony. U mnie to były kilka dni po porodzie ogromne, twarde piersi i mleka duuużo za dużo, jak na możliwości malucha. Najlepiej od kogoś pożyczyć na wszelki wypadek.
Nie wiem jak u was w hm ale pewnie też są wyprzedaże
Wczoraj kupiłam sobie spodnie ciążowe ze 130 na 20zł i spodenki jeansowe z 99 na 20
W sumie zamiast 540zł wydałam 80;-)
Zastanawiam się cały czas jaki komplet kupić do łózeczka i nie wiem
No ja i tak planuje w drugim miesiącu wprowadzac karmienie mlekiem odciaganym (Rozmawiałam nawet dziś o tym z ta położną). Nie chce żeby dziecko w ogóle odrzuciło butelkę bo chce żeby mąż też docelowo chociaż raz dziennie (nad ranem albo w nocy) mógł bez problemu mnie wyręczyć. Położna radziła zacząć kolo 3 tyg, najpierw jakiś dwa razy w tygodniu no i oczywiście odpowiednią butelką).
A do jakiego momentu trzeba te witaminy podawać?