reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy & wyprawka dla mam i fasolek

reklama
Angi ale wysoka Twoja Oliwka, przecież 110 to 5lat. Mój starszy synek właśnie zaczyna ten rozmiar, a nie jest niski:)

Czy któraś kupowała na stronie reseved? W ogóle jak jakościowo ich rzeczy dla dzieci?

Ja często kupuję dla syna ubrania właśnie z H&M i reserved ( smyk czasami ale zawsze u Nich kurtkę na zimę) i jestem zadowolona ale wolę mu przymierzyć i w realu obejrzeć bo mój syn do szczupłych dzieci nie należy.Zawsze czekam na promocje ;-)

właśnie przed chwilą przyszła paczka C&A :-) :-):-)wszystko na 62 2x body kr. rękaw 1x pajacyk i dres 2-częściowy wiadomo nie wiem jak się sprawdzą po praniu itp ale ogólnie wrażenie bardzo pozytywne przyjemna w dotyku bawełna i ciuszki identyczne jak na foto w sklepie...... dresik taki raczej cienki no ale na lato chyba grubszy nie potrzebny.........a co do body to porównałam z rozm 62 z H&M i są troszkę krótsze ale szersze te z h&mu takie szczuplutkie i długie się wydają..........

po za tym miłe zaskoczenie gotowy formularz zwrotu dostałam i gotowe naklejki na paczkę z adresem zwrotnym w kilku wersjach nadania także tu duży plus dla C&A nie każdy sklep jest tak "miły" na pewno jeszcze będę u nich zamawiać :-)

właśnie przed chwilą przyszła paczka C&A :-) :-):-)wszystko na 62 2x body kr. rękaw 1x pajacyk i dres 2-częściowy wiadomo nie wiem jak się sprawdzą po praniu itp ale ogólnie wrażenie bardzo pozytywne przyjemna w dotyku bawełna i ciuszki identyczne jak na foto w sklepie...... dresik taki raczej cienki no ale na lato chyba grubszy nie potrzebny.........a co do body to porównałam z rozm 62 z H&M i są troszkę krótsze ale szersze te z h&mu takie szczuplutkie i długie się wydają..........

po za tym miłe zaskoczenie gotowy formularz zwrotu dostałam i gotowe naklejki na paczkę z adresem zwrotnym w kilku wersjach nadania także tu duży plus dla C&A nie każdy sklep jest tak "miły" na pewno jeszcze będę u nich zamawiać :-)

To jest bardzo duży plus C&A. Zamawiam tam często, nawet teraz spodnie dla ciężarnych i juz korzystałam z opcji zwrotu :) wszystko bez problemu i bezpłatnie :)

Pomyśleć, że na zachodzie to jest standard!! Dostawa darmowa, zwrot darmowy itp., a u nas to kurde wciąż to są wyjątki.

Ja też lubię c&a, dla siebie często kupowałam na studiach, teraz mam dosyć daleko, ale może skorzystam z zakupów online :p narazie jednak przerwa w zakupach, bo na święta trochę kaski poszło i nowe opony do auta kupiliśmy, więc pewnie w kwietniu tylko drobiazgi będą....

Martyśka pochwal się wyborami!!!

My może od jutra zaczniemy ogarniać pokoik dla małej, trzeba wynieść stare meble, wyrzucić niepotrzebną kanapę i pomalować ściany.... komoda już złożona od kilku tygodni a jeszcze nie wywietrzała dobrze od zapachu tartaku.... dobrze, że wcześniej się zmyśliliśmy, bo niedługo będę chciała ubranka poupychać, żeby nie leżały mi na wierzchu ciągle....

reklama
Do góry