angi-wawa1988
Fanka BB :)
O dzięki dziewczyny Odpuszczę ten sklep Właśnie dla Olwii chciałam coś a ona już 110 nosi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czy któraś kupowała na stronie reseved? W ogóle jak jakościowo ich rzeczy dla dzieci?
właśnie przed chwilą przyszła paczka C&A :-) :-):-)wszystko na 62 2x body kr. rękaw 1x pajacyk i dres 2-częściowy wiadomo nie wiem jak się sprawdzą po praniu itp ale ogólnie wrażenie bardzo pozytywne przyjemna w dotyku bawełna i ciuszki identyczne jak na foto w sklepie...... dresik taki raczej cienki no ale na lato chyba grubszy nie potrzebny.........a co do body to porównałam z rozm 62 z H&M i są troszkę krótsze ale szersze te z h&mu takie szczuplutkie i długie się wydają..........
po za tym miłe zaskoczenie gotowy formularz zwrotu dostałam i gotowe naklejki na paczkę z adresem zwrotnym w kilku wersjach nadania także tu duży plus dla C&A nie każdy sklep jest tak "miły" na pewno jeszcze będę u nich zamawiać :-)