reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy & wyprawka dla mam i fasolek

reklama
Angi ale wysoka Twoja Oliwka, przecież 110 to 5lat. Mój starszy synek właśnie zaczyna ten rozmiar, a nie jest niski:)

Czy któraś kupowała na stronie reseved? W ogóle jak jakościowo ich rzeczy dla dzieci?

Ja często kupuję dla syna ubrania właśnie z H&M i reserved ( smyk czasami ale zawsze u Nich kurtkę na zimę) i jestem zadowolona ale wolę mu przymierzyć i w realu obejrzeć bo mój syn do szczupłych dzieci nie należy.Zawsze czekam na promocje ;-)

właśnie przed chwilą przyszła paczka C&A :-) :-):-)wszystko na 62 2x body kr. rękaw 1x pajacyk i dres 2-częściowy wiadomo nie wiem jak się sprawdzą po praniu itp ale ogólnie wrażenie bardzo pozytywne przyjemna w dotyku bawełna i ciuszki identyczne jak na foto w sklepie...... dresik taki raczej cienki no ale na lato chyba grubszy nie potrzebny.........a co do body to porównałam z rozm 62 z H&M i są troszkę krótsze ale szersze te z h&mu takie szczuplutkie i długie się wydają..........

po za tym miłe zaskoczenie gotowy formularz zwrotu dostałam i gotowe naklejki na paczkę z adresem zwrotnym w kilku wersjach nadania także tu duży plus dla C&A nie każdy sklep jest tak "miły" na pewno jeszcze będę u nich zamawiać :-)

właśnie przed chwilą przyszła paczka C&A :-) :-):-)wszystko na 62 2x body kr. rękaw 1x pajacyk i dres 2-częściowy wiadomo nie wiem jak się sprawdzą po praniu itp ale ogólnie wrażenie bardzo pozytywne przyjemna w dotyku bawełna i ciuszki identyczne jak na foto w sklepie...... dresik taki raczej cienki no ale na lato chyba grubszy nie potrzebny.........a co do body to porównałam z rozm 62 z H&M i są troszkę krótsze ale szersze te z h&mu takie szczuplutkie i długie się wydają..........

po za tym miłe zaskoczenie gotowy formularz zwrotu dostałam i gotowe naklejki na paczkę z adresem zwrotnym w kilku wersjach nadania także tu duży plus dla C&A nie każdy sklep jest tak "miły" na pewno jeszcze będę u nich zamawiać :-)

To jest bardzo duży plus C&A. Zamawiam tam często, nawet teraz spodnie dla ciężarnych i juz korzystałam z opcji zwrotu :) wszystko bez problemu i bezpłatnie :)

Pomyśleć, że na zachodzie to jest standard!! Dostawa darmowa, zwrot darmowy itp., a u nas to kurde wciąż to są wyjątki.

Ja też lubię c&a, dla siebie często kupowałam na studiach, teraz mam dosyć daleko, ale może skorzystam z zakupów online :p narazie jednak przerwa w zakupach, bo na święta trochę kaski poszło i nowe opony do auta kupiliśmy, więc pewnie w kwietniu tylko drobiazgi będą....

Martyśka pochwal się wyborami!!!

My może od jutra zaczniemy ogarniać pokoik dla małej, trzeba wynieść stare meble, wyrzucić niepotrzebną kanapę i pomalować ściany.... komoda już złożona od kilku tygodni a jeszcze nie wywietrzała dobrze od zapachu tartaku.... dobrze, że wcześniej się zmyśliliśmy, bo niedługo będę chciała ubranka poupychać, żeby nie leżały mi na wierzchu ciągle....

reklama
Do góry