reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy & wyprawka dla mam i fasolek

reklama
Madziula mi też się podoba ale na swoje wesele wybrałabym coś bbiało beżowego/ecru :)

Kurier dostarczył już wszystkie paczuszki hoho, teraz tylko problem gdzie to pochować :)
5018137140.jpgbs_hust_60121_1.jpgroz.jpgZabawki2 (Kopiowanie).jpgmaxi-cosi-cabrio-fix-fotelik-samochodowy-0-13-kg-spicy-pink-m-iext22870562.jpg
Przewijaczek ten w środku z aniołkiem :)
Aaa no i własnie kurier przytachał łóżeczko i materacyk gryka pianka kokos z danpolu ;)
.jpg

Załączniki

• 5018137140.jpg
    5018137140.jpg
    29,5 KB · Wyświetleń: 44
  • bs_hust_60121_1.jpg
    bs_hust_60121_1.jpg
    29,1 KB · Wyświetleń: 42
  • roz.jpg
    roz.jpg
    18,3 KB · Wyświetleń: 53
  • Zabawki2 (Kopiowanie).jpg
    Zabawki2 (Kopiowanie).jpg
    20,1 KB · Wyświetleń: 49
  • maxi-cosi-cabrio-fix-fotelik-samochodowy-0-13-kg-spicy-pink-m-iext22870562.jpg
    maxi-cosi-cabrio-fix-fotelik-samochodowy-0-13-kg-spicy-pink-m-iext22870562.jpg
    26,1 KB · Wyświetleń: 43
  • .jpg
    .jpg
    41,5 KB · Wyświetleń: 44
O kurcze Martyska mega zakupy :-) też chciałam coś biało bezowego ale tak jak pisałam u mnie w sklepach nie ma nic a i w necie ciężko coś znaleźć....

madziuuula krój sukienki ładny, no mnie osobiście kolor turkus nie odpowiada ale nie wiem jak u Ciebie, jak Ci pasuje i wyglądasz w nim dobrze to cena ok

u nas właściwie jedyny duży wydatek to będzie wózek, no i zaraz potem mata i łóżeczko, a tak to nie wydaliśmy w sumie zbyt wiele.
w weekend chyba pojedziemy obejrzeć wózki właśnie :) chciałabym już coś wybrać, żeby potem bez stresu zamówić online.

Ja dalej nie moge się zdecydować na żaden wózek. Siedze, oglądam czytam i wariuje! Jednego dnia już mi się wydaje, że tak to na pewno będzie ten ktory kupie a na nast dzień juz stwierdzam, że on jednak jest beznadziejny :confused:

reklama
Popieram dziewczyny też wybralabym, którąś z tych wizytowych sukienek. Ta długa jakoś mnie nie przekonuje zwłaszcza kolor, kojarzy mi się z balem maturalnym. Ale to kwestia gustu.

Do góry