reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy & wyprawka dla mam i fasolek

Acha jeśli któraś będzie zainteresowana z ubranek dla córci to podrzucam ponownie link z aukcjami które się jutro kończą :)

Przedmioty użytkownika anngeelaa2 - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Dodatkowo mam jeszcze na sprzedaż matę tiny love 90 zł + kw lub 90 zł + 0 zł odbiór osobisty ;)

tiny_love_mata_edukacyjna_mala_ksiezniczka.jpg

Załączniki

• tiny_love_mata_edukacyjna_mala_ksiezniczka.jpg
    tiny_love_mata_edukacyjna_mala_ksiezniczka.jpg
    33,5 KB · Wyświetleń: 47
reklama
he he :) no cóż ;) Jutro jeszcze muszę odebrać paczuszkę z C&A ;> chciałam tam zagnać męża po pracy, ale mękolił coś, że korki więc mu odpuściłam :D

Co do pasa mi lekarz zalecił w poprzedniej ciąży zakładanie go od razu jak tylko wstalam na drugi dzień i rehabilitantka też przychodziła już na drugi dzień
Miałam cc.

Superv:-) u mnie z hm byli w pon ale bralam tylko spodnie i koszulke :-) z c&a tez wzielam odbior w sklepie ;) thriade wiesz moze czy wrazie czego mozna w ca zwracac w sklepie stacjonarnym zakupy online? Ze smyka mi przyszly rzeczy dla malego

Aaaaa na smyku sa kombinezony po 45 zl roz 74 :-) ja zamowilam :-)

Interesowałam się pasami poporodowymi w poprzedniej ciąży. Ostatecznie stanęło na tym, że nie są one zbytnio polecane. Wynika to z tego, że działąją jak gorset. Ponieważ macica dopiero się obkurcza i jest jeszcze dosyć duża to ściskanie brzucha powoduje, że ona uciska na narządy wewnętrzne. Wpływa to na gorszy przepływ krwi w narządach i naczyniach krwionośnych.

co do pasa poporodowego czytałam, ze po sn mozna po tygodniu zakładać a po cc po miesiacu ale po zagojeniu rany ale to tylko czytane

reklama
dziewczyny Jako mama z doświadczeniem karmienia butelką, szukającą nowej lepszej butelki uważam że butelka Canpol Haberman jest butelką najlepszą na rynku. Wizerunkowo bardzo modernistyczna,łatwa w montażu co do użytku dziecko potrafiło przestawić się na butelkę Haberman bez najmniejszego problemu. Pokarm podawany jest w każdej pozycji co zapewnia całkowicie bezkolkowe dozowanie. Szczerze polecam.

Do góry