reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy & wyprawka dla mam i fasolek

My też rozważaliśmy nawilżacz, ale te tanie to podobno gucio dają. Ostatnio u nas wilgoć się utrzymuje na dobrym poziomie, bo nie ma mrozów. Jak były mrozy to na noc psiksliśmy zasłony w sypialni wodą takim psikaczem do roślin i zamykaliśmy drzwi i to był dobry patent.

reklama
A my stosujemy nawilżacz z jonizacja. Kupiliśmy na necie coś ok 140 zl. Widać efekt, w sypialni wreszcie jest dobra wilgotność. Skóra jakby mniej wysuszone a co najważniejsze nie mam wiecznie suchej śluzówki w nosie. Najpierw miałam te nawilżacze ceramiczne na kaloryfer ale one nic nie dawały. Takze ja polecam!

Zal nie brac :D

Załączniki

• 1425636190347.jpg
    1425636190347.jpg
    16,7 KB · Wyświetleń: 98
Przyszła do mnie paczka z ciuszkami zamówionymi na allegro, obiecałam że podziele się spostrzeżeniami. Jestem mile zaskoczona nie dość, że ciuszki wyglądają identycznie jak na aukcji nie są ani zniszczone ani poplamione to jeszcze dodatkowo sprzedająca dorzuciła nam 10 szt. slicznych ciuszkow o których nie było mowy na licytacji.

reklama
Do góry