reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy & wyprawka dla mam i fasolek

reklama
kornelia ja wietrzę non stop a na kaloryfer lepsza pościel lub ręcznik, a obok łóżeczka pieluszka tetrowa z 2 kroplami olejku eukaliptusowego dla dzieci od 3 m-ca

Ja chyba stawiam na naturalne metody - wietrzenie i zimą wyprane skarpetki na kaloryfer :p
No ja przypominam, że mieszkam w Krakowie. Intensywne wietrzenie niestety nie jest wskazane przy smogu i to nie jest żart. Generalnie wietrzę niezbędne minimum :/ Ale to temat na osobną dyskusję.
A pranie na kaloryferach odpada u mnie :>

No ja przypominam, że mieszkam w Krakowie. Intensywne wietrzenie niestety nie jest wskazane przy smogu i to nie jest żart. Generalnie wietrzę niezbędne minimum :/ Ale to temat na osobną dyskusję.
A pranie na kaloryferach odpada u mnie :>

Ooo jesteś z Krakowa :) ja też. Gdzie masz zamiar rodzić?

Ooo jesteś z Krakowa :) ja też. Gdzie masz zamiar rodzić?
A nie mam pojęcia jeszcze w sumie.. W zasadzie to rozważam na poważnie Żeromskiego, Kopernika i Ujastek... Każdy z innych powodów i każdy oczywiście ma swoje wady i zalety.. A Ty, podjęłaś już decyzję?

reklama
A nie mam pojęcia jeszcze w sumie.. W zasadzie to rozważam na poważnie Żeromskiego, Kopernika i Ujastek... Każdy z innych powodów i każdy oczywiście ma swoje wady i zalety.. A Ty, podjęłaś już decyzję?

Byłam nastawiona na Kopernika ale jednak wymiekam po opiniach :) wybrałam rydygiera ze względu na dom narodzin. I jakoś opinie mnie skusily.

Do góry