reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy & wyprawka dla mam i fasolek

reklama
Gratuluję nowych "zdobyczy" :)
Ja dziś przetestowałam adapter do pasów i jest spoko, pas przechodzi jakby tam gdzie są kości łonowe i miednicy - w razie uderzenia nie wbija się w miękką część brzucha - duży plus. Minus (ale to wiedziałam przed kupnem) jest taki, że w spódnicy się nie pojeździ :)

A i kupiłam pierwszą dzieciową rzecz - farbę do pokoju małej :>

A jakie macie dziewczyny zdanie o jakości rzeczy dla niemowląt z H&M? Zakochałam się w tej bluzie: Product Detail | H&M PL :))

Ostatnia edycja:
Gratuluję nowych "zdobyczy" :)
Ja dziś przetestowałam adapter do pasów i jest spoko, pas przechodzi jakby tam gdzie są kości łonowe i miednicy - w razie uderzenia nie wbija się w miękką część brzucha - duży plus. Minus (ale to wiedziałam przed kupnem) jest taki, że w spódnicy się nie pojeździ :)

A i kupiłam pierwszą dzieciową rzecz - farbę do pokoju małej :>

A jakie macie dziewczyny zdanie o jakości rzeczy dla niemowląt z H&M? Zakochałam się w tej bluzie: Product Detail | H&M PL :))

Thriade ostatnio nawet oglądałam ta bluzę w hm, jakościowo super. Tylko stwierdziłam, że nie wezmę jej bo, trochę droga a i tak będzie tylko na chwilkę.

reklama
Do góry