reklama
EwciaZ
Fanka BB :)
Z tym adapterem to też zależy od pasów w samochodzie. W naszym pasy przebiegają tak nisko, że adapter nie jest potrzebny.
Moje ulubione body nr 1. Jakoś miałam farta, bo mi się nie rozciągnęły, a już dwójka w nich chodziła. Kilka mam z carters, kilka george. Lubię to że łatwo się zakładają i nie trzeba napów zapinać. Ze dwa mam zapinane na całej długości i też są fajne zwłaszcza przy takim malutkim noworodku, nr 2 też są fajne, bo mają mniejszy dekold, takie mam z h&m. Moim zdaniem w rozmiarze 0-3 to 7 sztuk body starczy jak się planuje zakładać pajace na początku.
Moje ulubione body nr 1. Jakoś miałam farta, bo mi się nie rozciągnęły, a już dwójka w nich chodziła. Kilka mam z carters, kilka george. Lubię to że łatwo się zakładają i nie trzeba napów zapinać. Ze dwa mam zapinane na całej długości i też są fajne zwłaszcza przy takim malutkim noworodku, nr 2 też są fajne, bo mają mniejszy dekold, takie mam z h&m. Moim zdaniem w rozmiarze 0-3 to 7 sztuk body starczy jak się planuje zakładać pajace na początku.
P
pani.olga
Gość
ja nie mam żadnych bodziaków rozpinanych po całości, tylko takie w łódeczkę z zakładkami albo z napami na ramieniu. tylko śpiochy mam rozpinane aż do nogawek, ale to chyba normalne w ich przypadku (; trochę mnie zaniepokoiło to, co mówicie o rozciąganiu się dekoltu w bodziakach w łódeczkę, ale mam nadzieję, że nie będzie aż tak źle.
kornelia1802
Trochę nie w temacie, ale dzisiaj zakupiłam takie łóżeczko: Zobacz załącznik 673515:-):-):-)
Bardzo ładne to łóżeczko
madziuuula87
thriade fajny ten adapter też dużo jeżdżę na razie jakoś mi pas i tak układa się nisko może dlatego że jeszcze brzuch mały albo taki układ pasów i fotela ale chyba pomyśle nad takim zakupem ;-) wiecie co tak mnie ciągnęło do zakupów jak nie znałam płci a teraz jak wiem to wrzuciłam na luz i jakoś już mi się nie pali jak to mój facet mówi weź tu zrozum babę
kornelia koleżanka miała identyczne łóżeczko :-) ślicznie wyglądało :-)
co do łóżeczka ja mam jeszcze po mnie i moim bracie :-) kilka dzieci juz sie w nim wyspało, jak Mati sie urodził to mój tata je wyszlifował, pomalował specjalnym lakierem i jak nowe :-)
mi bluzy z kapturem pasowały niektóre np na spacer ale w domu nie ubierałam. Generalnie te ciuszki, które mi nie spasowały to sprzedałam, resztę zostawiłam.
co do łóżeczka ja mam jeszcze po mnie i moim bracie :-) kilka dzieci juz sie w nim wyspało, jak Mati sie urodził to mój tata je wyszlifował, pomalował specjalnym lakierem i jak nowe :-)
mi bluzy z kapturem pasowały niektóre np na spacer ale w domu nie ubierałam. Generalnie te ciuszki, które mi nie spasowały to sprzedałam, resztę zostawiłam.
reklama
Co do pasów to mi jednak zjeżdża na środek brzucha, stąd ten pomysł, żeby kupić adapter. Pewnie to kwestia ustawienia fotela, auta i brzuszka Warto jednak po prostu chociażby zwrócić na to uwagę jak ten pas się układa, żeby potem nie było nieszczęścia...