reklama
klaudia81.81
Fanka BB :)
dziewczyny wiem ze chyba bylo ale czy oplaca sie kupic pampersy te pomaranczowe 232 szt za 108 zł bo naprawde juz nie orientuje sie o ceny pieluch
A gdzie tak sprzedaja? Ja tez sie nie orientuje ale na oko sie oplaca. Trzeba by sprawdzic
klaudia81.81
Na allegro teraz patrze to 50 szt za 33 zl. To juz nie wiem
na alegro przez przypadek znalazlam ++ PAMPERS pieluchy Sleep&Play 3 / 232 szt (5063180360) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. i teraz dumam czy sie opłaca czy nie
kornelia1802
Ja akurat bym tyle chyba nie kupowała, bo nie każdemu dziecku pasują takie czy inne pieluszki, jak będzie problem to będziesz musiała sprzedawać albo oddawać, ogólnie sporo negatywnych opinii słyszałam o pomarańczowych .... ja kupiłam tylko na początek jedną paczkę 1 i dwie 2 białe pampersy, też z promocji, ale będę testować też inne na dupce dziecka czy mu pasują )
angi-wawa1988
Moja korzystała jak były jeszcze w PL to z huggisów na dadde miała ostrą alergie tak smao jak na chustki. Teraz jesteśmy na pampersie ale tych pomarańczowych nie używałam. :/
O i jak kupujecie jakie kolwiek pampki 1-ki to huggisy miały fajną opcję wycięcie na pępek. Polecam wycinanie takiego miejsca bo jak będzie wiercipięta to będzie podrażniać sobie kikuta bobas :/
O i jak kupujecie jakie kolwiek pampki 1-ki to huggisy miały fajną opcję wycięcie na pępek. Polecam wycinanie takiego miejsca bo jak będzie wiercipięta to będzie podrażniać sobie kikuta bobas :/
na alegro przez przypadek znalazlam ++ PAMPERS pieluchy Sleep&Play 3 / 232 szt (5063180360) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. i teraz dumam czy sie opłaca czy nie
jak dla mnie totalna porażka, nie dość ze odparzenie jakich po żadnych innych pampkach nie miał to wszystko leciało bokiem...
u nas widzicie zwykłe dady były najlepsze a na początek te rossmanowskie bo takie sztywniejsze i dobre na bioderka
reklama