reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy & wyprawka dla mam i fasolek

Tak jak te body zestaw sukienka plus body albo te spodenki brałam na 62 myśląc o tym ze nie zawsze w lato jest mega ciepło i trzeba będzie mieć też coś na długi rękaw. Kamizelke wzięłam 74 ( a to dlatego że jest przeceniona na 30zl i szkoda zaprzepascic taka okazje :D ) skarpetki uniwersalne a czapka rozm chyba 44/46 ( niemam pojęcia co to za rozmiar, ale było w dziale dla niemowląt ) a bluza 68 ;)

reklama
No tym bardziej ze nie zapomnijmy ze wieczory bywają chłodne nawet i w lipcu. A zresztą patrząc na zime w tym roku, nie wiadomo co nas czeka w lato. Taki mamy klimat :D

Dziewczyny ja sie nie znam... Ale mysle, ze do pol roku trzeba takie rzeczy kupowac, zeby dziecka nic w plecki, szyjke nie gniotlo (zapiecia, zatrzaski, napy, zamki inne cuda)... Bo do tego czasu nie ma co ukrywac, ale dziecko wiekszosc czasu spedza lezac...
A ja sobie jeszcze postanowilam, ze do 3m-ca chce same bodziaki i pajace zeby w brzucho luzno bylo ;) ale to ja jestem na tym punkcie rypnieta ;)

Babeczki, gdzie można kupić fajne, niedrogie jeansy ciażowe? chciałam być oszczędna - zamówiłam na allegro...jedne za krótkie, drugie wiszą na mnie.... ehhhhhh

no jutro pojadę na zakupy, to wejdę do tych sklepów... taki mam wielki już brzuch... z Wiki w 17 tc jeszcze w ogóle nie miałam.... ehhhh

AAA, dziewczyny, pamietajcie, że bluzy z kapturem są kiepskie dla leżących dzieci.... bo co z kaputrem zrobić??

jesień-zima w mniej-więcej rozmiary 68 i 74, jeśli dziecko jakoś nie szaleje z rośnięciem albo nie jest ogromne od razu (; mojej córki koleżanka ma teraz 70 cm, a urodziła się 20 lipca.

reklama
Ja na zime tak 74 licze... Bo jeszcze cos pod to trzeba zalozyc (na cebulke :)) no i moj Lukasz 192... Nie zapowiada sie, zeby synus byl niskiego wzrostu ;) Chociaz w 12w4d mial 6.8cm ;)

Do góry