reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy & wyprawka dla mam i fasolek

reklama
O Olga przypomniałaś mi.

Na fb jest grupa Oszuści/oszustki itd
Warto się tam dopisać albo w razie potrzeby dopytać o rzetelność sprzedawcy.
Ostatnio głośno było w telewizji n/t jak powstaja strony internetowe zarejestrowane gdzieś tam gdzieś tam, gdzie sprzedają tanio, pobierają kasę i tyle ich się widziało :/

ja ubranka kupuje od najmniejszego rozmiaru zresztą chlopaki niby 52 cm i 50 cm a w tych na 50 to gineli.

Ja dziś znowu na łowach w ciuchu:-D
Nowe rzeczy zacznę kupować na wiosnę a co do reszty to kupuję wszystko co ładne :-D

Starszak urodził się niby 52 ale 50 były idealne potem szybko nadrobił ale na pierwsze 2 tyg te malusie były super bo nie pływał w nich

Aaa już nie wspomnę ze miała być dziewczynka a tu przy cc okazało się że jednak synek :rofl2:

Dobrze ze większość rzeczy była unisex :tak:

Ostatnia edycja:
O Olga przypomniałaś mi.

Na fb jest grupa Oszuści/oszustki itd
Warto się tam dopisać albo w razie potrzeby dopytać o rzetelność sprzedawcy.
Ostatnio głośno było w telewizji n/t jak powstaja strony internetowe zarejestrowane gdzieś tam gdzieś tam, gdzie sprzedają tanio, pobierają kasę i tyle ich się widziało :/

całkiem niedawno widziałam artykuł, jak jakaś "firma" (która okazała się być dwoma kolegami i jednym komputerem w prywatnym mieszkaniu) obrobiła ludzi na kilka milionów złotych (!) sprzedając odzież, której nie mieli /:

Ostatnio był afera na grupach z ubrankami do sprzedaży możliwe że z zary grupa gdzie ktoś dał taki post " sprzedam zdjęcia ubrań w komentarzu"

Co się okazało kobitka zapłaciła i dostała listem "zdjęcia ubrań"

Niestety to nie oszustwo ale kto by pomyślał ze tak można być takim pazernym człowiekiem

Nie kupuje w takich miejscach chyba ze na allegro;-)

reklama
Pani Olga to mamy ten sam ciuch :D
Moja kuzynka nie mogła się powstrzymać i kupiła. Mówi ze siwe będzie pasować dla chłopczyka a różowe Uszy dla dziewczynki :)
Ja narazie jeszcze nic nie kupiłem bo nie znam płci :( nie mogę już się doczekać tych zakupów :)

Załączniki

• 1422280981522.jpg
    1422280981522.jpg
    9,8 KB · Wyświetleń: 49
Do góry