reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy & wyprawka dla mam i fasolek

ja już tylko czekam na moją koszulę do karmienia :) a poza tym wózek muszę zamówić i wybrać fotelik. i tyle!

reklama
ja już tylko czekam na moją koszulę do karmienia :) a poza tym wózek muszę zamówić i wybrać fotelik. i tyle!

a propo koszuli jaki rozmiar wybrałaś bo ja już nie wiem do karmienia to znaczy po porodzie to już takiego brzucha nie będzie wiec może wziąć normalny rozmiar jak sie nosi M a nie XXL ??? bo do samego porodu moze byc chyba zwykla nie do karmienia u nas w szpitalu niby dają do porodu ich koszule.........

a propo koszuli jaki rozmiar wybrałaś bo ja już nie wiem do karmienia to znaczy po porodzie to już takiego brzucha nie będzie wiec może wziąć normalny rozmiar jak sie nosi M a nie XXL ??? bo do samego porodu moze byc chyba zwykla nie do karmienia u nas w szpitalu niby dają do porodu ich koszule.........

Dołączam się do pytania: w jakim rozmiarze (w stosunku do tego sprzed ciąży) kupujecie koszule do karmienia i biustonosze dla karmiących? Czy koszule do karmienia muszą być bardzo duże czy wystarczy taki sam rozmiar/trochę większy niż z początku ciąży? Nie mam pojęcia jak duży brzucho zostaje zaraz po porodzie:-p A biustonosze do karmienia? Można kupić na biust takiej wielkości jak w ostatnim miesiącu ciąży czy trzeba większy?

ja kupiłam rozmiar z przed ciąży tz. teraz jest dopasowana ale nie obcisła a jak urodzę i brzuszka nie będzie to będzie troche luzu, a ja nie lubię takich worków dlatego wziełam rozmiar sprzed ciąży.

Pani.Ogla wyślij raz jeszcze link do Twojej koszuli. Bo mi się najbardziej podobała. A nie mogę znaleźć :D

Koszulka nocna ciążowa - do karmienia 100% bawL/XL (5379596314) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

ja kupiłam właśnie L/XL, bo zwykle noszę ten rozmiar - lubię luźne, a nie dopasowane ubrania. warto moim zdaniem rozmiar większe, niż się przed ciążą nosiło, bo o ile brzuch schodzi, to jednak nie do końca i waga też nie wraca przecież do punktu 0.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
nie no wiadomo w S nikt się od razu nie wciśnie........ale bardziej mi chodzi o M czy samo L bez XXXX a jeszcze mi znajoma podpowiedziała przed chwilą że latem sprawdzają się zwykłe koszule na ramiączkach łatwo wyjąć pierś i nie jest tak gorąco chyba też dobra alternatywa;-)

reklama
Moja lista rzeczy jakie mam i nie mam ;) he he ;)

liista.jpg

Załączniki

• liista.jpg
    liista.jpg
    49,1 KB · Wyświetleń: 169
Do góry