reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy & wyprawka dla mam i fasolek

reklama
Dzwoniła do mnie babka, że mój Hollandzik już przyszedł, ale na odbiór umówiłam się pod koniec czerwca. Chyba jutro podjadę żeby zobaczyć na żywo tą kolorystykę:-)

Dzwoniła do mnie babka, że mój Hollandzik już przyszedł, ale na odbiór umówiłam się pod koniec czerwca. Chyba jutro podjadę żeby zobaczyć na żywo tą kolorystykę:-)

ja bym już poleciała odebrać ;)

a do mnie przyszła paka z gemini już chyba ostatnia bo praktycznie mam wszystko jeśli chodzi o higienę i pielęgnację ceny naprawdę mają niższe w rossmanie bepanthen 42zł a w gemini 28 zł za dużą tubkę.......i ręcznik jeden przy okazji wzięłam z kapturkiem o taki
okrycie-kapielowe-z-kapturem-100x100-baby-ono.jpg
za to kocyk ze smyka mnie rozczarował zastanawiam się czy nie odesłać jest jakiś taki śliski z tej strony we wzory i ciężki na pewno nie na lato......BabyOno, Kocyk z mikrofibry, dwustronny, 75x100 cm, bąbelki za 35,99 zł - Ono Paweł Antczak - Świat niemowlaka - Smyk.com

Załączniki

• okrycie-kapielowe-z-kapturem-100x100-baby-ono.jpg
    okrycie-kapielowe-z-kapturem-100x100-baby-ono.jpg
    17,5 KB · Wyświetleń: 62
reklama
Do góry