reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy & wyprawka dla mam i fasolek

ja ostatnio zrobiłam sobie zestawienie w excelu czego ile mam i na jaki rozmiar. okazało się, że dobrze zrobiłam, bo np. na 74 miałam tylko 1 t-shirta, ale za to kilka par spodni, a na 68 aż 7 t-shirtów i tylko 1 spodnie...

ale za to skarpetek nie zabraknie, mamy aż 22 pary :D
Hehe też mam takiego excela :) A skarpetek mam 6 par lol.. ja nie wiem czy ja mam za mało czy ty za dużo? :)

reklama
Thriade 6 par w jednym rozmiarze spokojnie Ci starczy. Ja miałąm 4 pary i było aż nadto, bo przecież do pajaca, śpiochów, półśpiochów skarpetek nie zakładasz.

Thriade 6 par w jednym rozmiarze spokojnie Ci starczy. Ja miałąm 4 pary i było aż nadto, bo przecież do pajaca, śpiochów, półśpiochów skarpetek nie zakładasz.

No szczegolnie ze to bedzie lipiec. Mam synka ze stycznia to skarpetek zawsze bylo malo ale teraz pewnie pare par wystarczy
Dziewczyny ja nic nie piore nie szykuje nie wiem ile czego mam. Mam takie wrazenie ze jeszcze tak dluuugo... jakos nie dociera do mnie ze niedlugo dzidzius bedzie na swiecie...

ja póki co kupiłam tylko pare letnich ciuszków bo cieplejsze to mam po Krystianie.. Choć i tak będe musiała dokupić jeszcze kilka bodziaków i rampersy bo pewnie tego najwięcej będziemy używać..
DSC_0022.jpgDSC_0023.jpg

Załączniki

• DSC_0022.jpg
    DSC_0022.jpg
    33,8 KB · Wyświetleń: 85
  • DSC_0023.jpg
    DSC_0023.jpg
    21,2 KB · Wyświetleń: 75
Hej dziewczyny! Jestem styczniową mamą, ale synek urodzony w grudniu ;) mam kilka rzeczy z ktorych już wyrósł. Sporo unisex. Może któraś z Was jest zainteresowana czymś? Pozdrawiam

Zamówiłam wczoraj dwa kocyki bambusowe na allegro, zobaczymy jakie będą w dotyku :) Kupiłam też online kilka pajacyków 56 F&F - dostawa powinna być koło środy. W ten weekend jest -20% na wszystko w H&M więc właśnie wróciłam z zakupami hehe... Kupiłam trochę body jeszcze, 6 par półśpiochów, dresik i kombinezonik taki cieńszy dresikowy. I znowu mam prawie wszystko 62.. Kurde muszę coś zacząć z 56 kupować bo obudzę się z ręką w nocniku.

A ja za tydzien jade do rodziców i poprzywoze sobie to co zdarzylismy wywieźć i wtedy sie zorientuje co mi jeszcze potrzeba, ale pewnie nic bo po córce mam wszystko, a jeszcze dodatkowo dokupiłem pare rzeczy. Dzis bylismy w mothercare i dokupiłem jeszcze pieluszki tetrowe :)

Ja kupiłam prześcieradła właśnie na allegro - 2 z jerseyu i jedno frotte. Kupiłam też kocyk bawełniany i na razie 10 pieluszek tetrowych. Jak pomyślę ile kasy wydałam w ten weekend to... :> Kwota 4 cyfrowa jak nic. Ale tak jak już pisałam, raczej nic od nikogo nie dostaniemy i wszystko trzeba kupić...

reklama
Do góry