reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy & wyprawka dla mam i fasolek

Z cyklu "to już naprawdę ostatnia rzecz " :-D

Załączniki

• 1429258842046.jpg
    1429258842046.jpg
    12,8 KB · Wyświetleń: 59
reklama
A wiecie,że ja nic nie kupiłam,zerknelam na to co mam,włożyłam do pudla i leży....
Za to córce i synowi ostatnio kupuje ubrania z by mimi,tak jakos się spodobały i do tego polskiej produkcji.

Michasia ja to mówiłam dwa dni temu, a dzisiaj znowu to samo:-D
dres.jpg
Wmówiłam sobie że latem też czasem jest chłodno i coś cieplejszego też musi mieć, wymówek nie ma końca, a prawda jest taka że to dzieciątko nie zdąży założyć tych wszystkich ciuszków, a jeszcze tabuny odwiedzających na pewno też coś przyniosą, ale one są takie śliczne, jak im się oprzeć

Załączniki

• dres.jpg
    dres.jpg
    15,3 KB · Wyświetleń: 54
Ostatnia edycja:
ja ostatnio zrobiłam sobie zestawienie w excelu czego ile mam i na jaki rozmiar. okazało się, że dobrze zrobiłam, bo np. na 74 miałam tylko 1 t-shirta, ale za to kilka par spodni, a na 68 aż 7 t-shirtów i tylko 1 spodnie...

ale za to skarpetek nie zabraknie, mamy aż 22 pary :D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
no właśnie wszystko takie śliczne i chciało by się aby nasz bobasek wyglądał jak z obrazka :-) pewnie jak już się spodziewa kolejnego dziecka to człowiek bardziej rozsądny ......

ja miałam dziś jeszcze zamówić body w C&A ale stwierdziłam że poczekam do końca maja bo co raz jakieś nowości wypuszczają i potem mi żal że kupiłam takie a teraz są ładniejsze ........:-) ja tam tabunów odwiedzających się nie spodziewam a zresztą u nas w rodzinie jakoś tak przyjęte że w odwiedziny pieniążki się niesie.......na używane tez nie liczę bo dziewczynek wśród znajomych i rodziny prawie nie ma same chłopaczki do okoła :-)

Do góry