reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy & wyprawka dla mam i fasolek

Z cyklu "to już naprawdę ostatnia rzecz " :-D

Załączniki

• 1429258842046.jpg
    1429258842046.jpg
    12,8 KB · Wyświetleń: 53
reklama
A wiecie,że ja nic nie kupiłam,zerknelam na to co mam,włożyłam do pudla i leży....
Za to córce i synowi ostatnio kupuje ubrania z by mimi,tak jakos się spodobały i do tego polskiej produkcji.

Michasia ja to mówiłam dwa dni temu, a dzisiaj znowu to samo:-D
dres.jpg
Wmówiłam sobie że latem też czasem jest chłodno i coś cieplejszego też musi mieć, wymówek nie ma końca, a prawda jest taka że to dzieciątko nie zdąży założyć tych wszystkich ciuszków, a jeszcze tabuny odwiedzających na pewno też coś przyniosą, ale one są takie śliczne, jak im się oprzeć

Załączniki

• dres.jpg
    dres.jpg
    15,3 KB · Wyświetleń: 49
Ostatnia edycja:
ja ostatnio zrobiłam sobie zestawienie w excelu czego ile mam i na jaki rozmiar. okazało się, że dobrze zrobiłam, bo np. na 74 miałam tylko 1 t-shirta, ale za to kilka par spodni, a na 68 aż 7 t-shirtów i tylko 1 spodnie...

ale za to skarpetek nie zabraknie, mamy aż 22 pary :D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
no właśnie wszystko takie śliczne i chciało by się aby nasz bobasek wyglądał jak z obrazka :-) pewnie jak już się spodziewa kolejnego dziecka to człowiek bardziej rozsądny ......

ja miałam dziś jeszcze zamówić body w C&A ale stwierdziłam że poczekam do końca maja bo co raz jakieś nowości wypuszczają i potem mi żal że kupiłam takie a teraz są ładniejsze ........:-) ja tam tabunów odwiedzających się nie spodziewam a zresztą u nas w rodzinie jakoś tak przyjęte że w odwiedziny pieniążki się niesie.......na używane tez nie liczę bo dziewczynek wśród znajomych i rodziny prawie nie ma same chłopaczki do okoła :-)

Do góry