reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zakupy / promocje / okazje

Mamusie chłopców- macie na oku jakieś buty na jesień? Chodzi mi o jakieś półbuty. Czy po prostu adidasy?? Patrzyłam i nic mi się nie podoba.....

reklama
Ostatnia edycja:
apropos primigi, dostaliśmy spodenki dresowe primigi i ja się zakochałam, nie są to jakieś pumpy, a ślicznie skrojone, takie fit/slim :-D

dostaliśmy też od 1-klasisty bajkoczytacza, polecam, młody jest zakochany

Nie wiedziałam, że Primigi robi też ubranka...?

Muszę zgłębić temat bajkoczytacza:) Co do butów, to ja właśnie też chciałabym coś w stylu mokasynów/ półbutów... Chłopięca kolekcja Ecco i Geox jakoś do mnie nie przemawia- nie znalazłam nic fajnego.... Estragon daj znać jak coś znajdziecie.

PRIMIGI buty GIANFRY rozm.25 granatowe - HIT !!! (2571704018) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
ja nie lubię adidasów, oglądam primigi, ale 2 stówy ......

apropos primigi, dostaliśmy spodenki dresowe primigi i ja się zakochałam, nie są to jakieś pumpy, a ślicznie skrojone, takie fit/slim :-D

dostaliśmy też od 1-klasisty bajkoczytacza, polecam, młody jest zakochany

a czy teraz w limango wlasnie PRIMIGI nie sa za 129 PLN????
albo na zlotewyprzedaze.pl
teraz w limango na bank są GEOXY!!!!

Ostatnia edycja:
Yyyyy... ja widzę tylko kampanię Geoxa, w której już nic nie ma;-) ALe w sobotę będzie billowy, pamiętam, że kiedyś mieli fajne modele... tyle, że nie ma jak ich zmierzyć i trzeba brać w ciemno ewentualnie....

justMe: ja dzisiaj nietomna jestem.. jest jeszcze jeden portal wyprzedazowy, ktorego nazwa mi wyleciała.. przypomne sobie jak sie przespie... tam byly PRIMIGI...:tak:

Już wiem, primigi były na markafoni- tzn. niby nadal jest wyprzedaż, ale nie ma już ani jednej pary dla chłopca;-) POza tym mała szansa, że był akurta jakiś podobny model.....

reklama
malina mierzyłam Filipową stopę i ma 15,8cm. Myślałam że mniej bo jak nieraz mierzyłam wkładkę butów i była nieco ponad 15cm to buty były dobre :baffled: nie wiem jak to się dzieje że trampki z Nexta ma w rozmiarze 6 i są dobre. Na pewno go nie cisną bo Filip od razu daje znać jak go coś uwiera.

Do góry