reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
hmm, powiem Ci tak, byłam z Leonem na letnich warsztatach z playmais, polegało to na tym, że pani prowadząca robiła coś z tych "chrupek" a Leon się bawił samolotem, pociągiem, ja tego nie dotykałam, bo nie mam talentu ani zmysłu plastycznego, więc ja bym mogła sobie to tylko w nos wsadzić

dziecko takie jak nasze niewiele jeszcze z tego zrobi samo, ale frajda poznawcza za pierwszym razem jest

dziecko takie jak nasze niewiele jeszcze z tego zrobi samo, ale frajda poznawcza za pierwszym razem jest

...mi się to kojarzy ze sklejaniem kukurydzianych flipsów na ślinę;-)

Laski, gdzie kupujecie dzieciom piżamy?? Bo doszłam do wniosku, że generalnie są i obrzydliwe i drogie.... Jedyne fajne są w Mothercare, 2 pary za 99 pln z rozmiaru 24-36 mcy. A już większe są w cenie 99 pln za jedną...! W KappAhlu są po 59 pln i mam wrażenie, że są mega szmatławe, w H&M ceny podobne... normalnie luka na rynku...!;-)

A. Kupiłam młodemu parasol w Mothercare, śliczny, cały niebieski z myszką mickey- dostanie na zbliżające się imieniny:)

Ooo, nie widziałam z Myszką Miki. A z Next'a piżamki?
my mamy dwie od kuzynki z kanady z ichniejszej firmy joe fresh i dwie z georga z anglii, w tym jedną ulubioną Karolka- ze strazakiem Samem:happy:. I właśnie mi uświadomiłaś, że nigdy nie kupowałam piżamki:sorry:.

Oooo, właśnie, nie patrzyłam w Endo....

Estragon, miałam wcześniej z NEXTa i bylam zadowolona. Teraz zamówiłam na lato i jedna rozeszła się na szwie pod pachą a inna ma taką wyhaftowaną aplikację, nie podszytą niczym od spodu i mega niepryjemną w dotyku, więc w sumie w ogóle jej nie zakładałam- ogólnie się do ich piżamek zraziłam. Wysłałam Ci fotę parasolki, ale nie wiem, kiedy dojdzie... mąz dostał ode mnie mmsa po 3 dniach:dry:
:dry:
Laski, ewidentnie jest luka- trzeba zacząć robić ładne piżamki dla chłopców za mniej niż 50 pln:tak: A ja kupiłam takie: http://www.mothercare.com/Mothercar...e%20Mummy%20And%20Daddy%20Pyjamas-%202%20Pack

Ostatnia edycja:
reklama
U nas buty w rozmiarze 25/26. Jesienią Olek dotrze adidasy (mam nadzieję, że będzie ciepła jesień). Nie myślicie jeszcze o butach na zimę?

Ja się na razie wstrzymuje tak do końca października z zimowym obuwiem, bo nie wiem jaki numer kupić, czy 23, czy jednak 24, bo na chwilę obecną młody mieści się jeszcze w buciki, które nosił wiosną, a one mają rozmiar 22.

Laski, gdzie kupujecie dzieciom piżamy?? Bo doszłam do wniosku, że generalnie są i obrzydliwe i drogie....
Dzisiaj miałam ten sam problem, zdałam sobie sprawę, że młody nie ma piżamek, wybrałam się na miasto i nic ciekawego nie znalazłam, no i straszna drożyzna.

Zaryzykowałam i zakupiłam takie 2 piżamki STACYJKOWO ŚLICZNA PIŻAMKA CZERWONA NOWA 98 (2613349528) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. STACYJKOWO ŚLICZNA PIŻAMKA NIEBIESKA NOWA 98 (2613350614) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. może nie powalają, ale Cypek jest wielkim fanem Stacyjkowa, do tego przystępna cena. Teraz tylko czekam na przesyłkę z nadzieją, że nie rozczaruje mnie jakość materiału, bo niby 100% bawełna.

Do góry