reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
hmm, powiem Ci tak, byłam z Leonem na letnich warsztatach z playmais, polegało to na tym, że pani prowadząca robiła coś z tych "chrupek" a Leon się bawił samolotem, pociągiem, ja tego nie dotykałam, bo nie mam talentu ani zmysłu plastycznego, więc ja bym mogła sobie to tylko w nos wsadzić

dziecko takie jak nasze niewiele jeszcze z tego zrobi samo, ale frajda poznawcza za pierwszym razem jest

dziecko takie jak nasze niewiele jeszcze z tego zrobi samo, ale frajda poznawcza za pierwszym razem jest

...mi się to kojarzy ze sklejaniem kukurydzianych flipsów na ślinę;-)

Laski, gdzie kupujecie dzieciom piżamy?? Bo doszłam do wniosku, że generalnie są i obrzydliwe i drogie.... Jedyne fajne są w Mothercare, 2 pary za 99 pln z rozmiaru 24-36 mcy. A już większe są w cenie 99 pln za jedną...! W KappAhlu są po 59 pln i mam wrażenie, że są mega szmatławe, w H&M ceny podobne... normalnie luka na rynku...!;-)

A. Kupiłam młodemu parasol w Mothercare, śliczny, cały niebieski z myszką mickey- dostanie na zbliżające się imieniny:)

Ooo, nie widziałam z Myszką Miki. A z Next'a piżamki?
my mamy dwie od kuzynki z kanady z ichniejszej firmy joe fresh i dwie z georga z anglii, w tym jedną ulubioną Karolka- ze strazakiem Samem:happy:. I właśnie mi uświadomiłaś, że nigdy nie kupowałam piżamki:sorry:.

Oooo, właśnie, nie patrzyłam w Endo....

Estragon, miałam wcześniej z NEXTa i bylam zadowolona. Teraz zamówiłam na lato i jedna rozeszła się na szwie pod pachą a inna ma taką wyhaftowaną aplikację, nie podszytą niczym od spodu i mega niepryjemną w dotyku, więc w sumie w ogóle jej nie zakładałam- ogólnie się do ich piżamek zraziłam. Wysłałam Ci fotę parasolki, ale nie wiem, kiedy dojdzie... mąz dostał ode mnie mmsa po 3 dniach:dry:
:dry:
Laski, ewidentnie jest luka- trzeba zacząć robić ładne piżamki dla chłopców za mniej niż 50 pln:tak: A ja kupiłam takie: http://www.mothercare.com/Mothercar...e%20Mummy%20And%20Daddy%20Pyjamas-%202%20Pack

Ostatnia edycja:
reklama
U nas buty w rozmiarze 25/26. Jesienią Olek dotrze adidasy (mam nadzieję, że będzie ciepła jesień). Nie myślicie jeszcze o butach na zimę?

Ja się na razie wstrzymuje tak do końca października z zimowym obuwiem, bo nie wiem jaki numer kupić, czy 23, czy jednak 24, bo na chwilę obecną młody mieści się jeszcze w buciki, które nosił wiosną, a one mają rozmiar 22.

Laski, gdzie kupujecie dzieciom piżamy?? Bo doszłam do wniosku, że generalnie są i obrzydliwe i drogie....
Dzisiaj miałam ten sam problem, zdałam sobie sprawę, że młody nie ma piżamek, wybrałam się na miasto i nic ciekawego nie znalazłam, no i straszna drożyzna.

Zaryzykowałam i zakupiłam takie 2 piżamki STACYJKOWO ŚLICZNA PIŻAMKA CZERWONA NOWA 98 (2613349528) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. STACYJKOWO ŚLICZNA PIŻAMKA NIEBIESKA NOWA 98 (2613350614) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. może nie powalają, ale Cypek jest wielkim fanem Stacyjkowa, do tego przystępna cena. Teraz tylko czekam na przesyłkę z nadzieją, że nie rozczaruje mnie jakość materiału, bo niby 100% bawełna.

Do góry