reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
malina to zależy na jaka porę roku chcesz kupić buty, czy na zimę czy wiosnę, bo jak na teraz to wydaję mi się ze 8 będzie na pewno lepsza. Mój Filip ma naprawdę dość dużą stopę a z Nexta trampki ma 6, a ogólne to max 7 nosi bo są wielkie.

Martina to chyba jednak Fifi nie ma takiej dużej stopy, bo mój te 8 z nexta kalosze ma w sam raz ze skarpetą

w efekcie kupiłam tylko japonki, które jak wiesz przyjęły się jako ukochane klapki mojego dziecka i tenisówki,
a dzięki uprzejmości Martiny tylko żółte kalosze, które nie powiem, są hitem na wszelkich spacerach

martina, zmierzyłam Tochy stopę teraz i ma ok 15,2 cm
chyba spora!!!!
wg wskazówek na next to my aktualnie mamy 8 (!!!) niezły szoker
a jak chce na zimę kupić to wychodzi, ze powinnam brać 9....

a mogłabyś zmierzyć Fifiemu stopę, plis plis

Jesssooo, to Franek z kolei już prawie wyrósł z tych espadryli, rozmiar 7, więc ja na jesień brałabym swojemu 8. Ale to chłop i to duży, a Tosinek jest pewnie drobny, więc moze 7?

Tosinek waży Kochana prawie 13,5 kg i jest kawał baby, stopisko też ma niczego sobie - jak pisałam 15,2 cm długaśna

Estragon, Aga ja wolę kupować w licytacjach niż kup teraz ;) Wczoraj wylicytowałam czapkę na jesień coolclub za 3zł, bluzę polarową Next za 7zł i dwie pary jeansów m&s i george za 6,5zł :)
Teraz czeka mnie niezła przeprawa bo mam do wystawienia ok. 10 par butów po Majce i tonę ciuchów...na samą myśl odechciewa mi się ale nie ma wyjścia :p

Estragon, Aga ja wolę kupować w licytacjach niż kup teraz ;) Wczoraj wylicytowałam czapkę na jesień coolclub za 3zł, bluzę polarową Next za 7zł i dwie pary jeansów m&s i george za 6,5zł :)
Teraz czeka mnie niezła przeprawa bo mam do wystawienia ok. 10 par butów po Majce i tonę ciuchów...na samą myśl odechciewa mi się ale nie ma wyjścia :p

jesooooo, ja mam to samo, na samą myśl, ile to roboty odechciewa mi się wszystkiego
ale niezła jesteś z tymi licytacjami!!!!

reklama
just, bali a mnie sie wydawało że Filip ma dużą stopę :tak::-D Bo w stosunku do rówiesników tutaj lub chociażby starszego od niego bratanka ma dużo większą. Z tym że tak jak i gdzie indziej wiadomo że but butowi nierówny, bo np. miał buty Adidasa 6 które były juz sporo za małe a teraz jak mu kupowaliśmy też Adidasa to znów wzięliśmy 6 bo w 7 sie topił :eek: ta sama firma a inny model i już inaczej leżą.
Swoją drogą to Wasze chłopaki mają naprawdę duże stopy :-D;-) Filip nie należy do malutkich bo ma prawie 95cm wzrostu więc raczej niski nie jest, każdy gada ze ma duże stopy, więc myślałam że serio tak jest. Widać majowe dzieciaczki duże są :tak:

Malina jutro jak wrócę z pracy zmierzę młodemu stopę, no bo teraz to już śpi;-)

Do góry