reklama
PRIMIGI buty GIANFRY rozm.25 granatowe - HIT !!! (2571704018) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
ja nie lubię adidasów, oglądam primigi, ale 2 stówy ......
apropos primigi, dostaliśmy spodenki dresowe primigi i ja się zakochałam, nie są to jakieś pumpy, a ślicznie skrojone, takie fit/slim
dostaliśmy też od 1-klasisty bajkoczytacza, polecam, młody jest zakochany
apropos primigi, dostaliśmy spodenki dresowe primigi i ja się zakochałam, nie są to jakieś pumpy, a ślicznie skrojone, takie fit/slim
Ostatnia edycja:
Buty z wiosny nadal pasuja. Ecco 2 pary kupilamMamusie chłopców- macie na oku jakieś buty na jesień? Chodzi mi o jakieś półbuty. Czy po prostu adidasy?? Patrzyłam i nic mi się nie podoba.....
Nie wiedziałam, że Primigi robi też ubranka...?
Muszę zgłębić temat bajkoczytacza Co do butów, to ja właśnie też chciałabym coś w stylu mokasynów/ półbutów... Chłopięca kolekcja Ecco i Geox jakoś do mnie nie przemawia- nie znalazłam nic fajnego.... Estragon daj znać jak coś znajdziecie.
wiolan
PODWÓJNA MAMA
PRIMIGI buty GIANFRY rozm.25 granatowe - HIT !!! (2571704018) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
a czy teraz w limango wlasnie PRIMIGI nie sa za 129 PLN????
albo na zlotewyprzedaze.pl
teraz w limango na bank są GEOXY!!!!
Ostatnia edycja:
wiolan
PODWÓJNA MAMA
justMe: ja dzisiaj nietomna jestem.. jest jeszcze jeden portal wyprzedazowy, ktorego nazwa mi wyleciała.. przypomne sobie jak sie przespie... tam byly PRIMIGI...
reklama
martina969
Filipowa mama
malina mierzyłam Filipową stopę i ma 15,8cm. Myślałam że mniej bo jak nieraz mierzyłam wkładkę butów i była nieco ponad 15cm to buty były dobre nie wiem jak to się dzieje że trampki z Nexta ma w rozmiarze 6 i są dobre. Na pewno go nie cisną bo Filip od razu daje znać jak go coś uwiera.