reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zakupy / promocje / okazje

majtki tak dziwnie, nie dość, że nisko, to jeszcze takie jakby wąskie, w sensie, że połowa pośladków mi wystawała, a jak wzięłam majtki M, to na maksa zawiązałam sznureczki, a i tak mi za luźne były:baffled:
a góra jakoś też dziwnie, ale pewnie to dlatego, ze mam mały biust i miałam wrażenie, że jeszcze bardziej mi się spłaszczał,. ale uważam, że ma śliczne kolory i te kółeczka dodają mu uroku.

reklama
Babki, kupiłam juniorowi w ZARZE na przecenie longsleev'a, za 16.90 ( z 49.90....!):

5516660250_1_1_3.jpg5516660250_2_2_3.jpg

Rozmiar 2-3 lata, na Frania jest dość obcisła... generalnie jest ciut mniejsza niż inne na 2-3. Mogę ją oddać, ale ma tak fajną cenę, że pomyśląłam, że może któraś by zechciała, plus koszt przesyłki?

Ja jeszcze się czaje w Stonce na ciastolinem też ma od 19 być. A chyba od 23 będą puzzle edukacyjne. Nie wiem czy nie za proste dla naszych maluchów, ale zobaczymy.

kupiłam młodej ciastolinę w Stronce jest fajna, jutro dokupię jeszcze jeden zestaw na zaś:tak:

Babki, kupiłam juniorowi w ZARZE na przecenie longsleev'a, za 16.90 ( z 49.90....!):

Zobacz załącznik 483202Zobacz załącznik 483203

Rozmiar 2-3 lata, na Frania jest dość obcisła... generalnie jest ciut mniejsza niż inne na 2-3. Mogę ją oddać, ale ma tak fajną cenę, że pomyśląłam, że może któraś by zechciała, plus koszt przesyłki?
Super ta koszulka :tak: Niestety Simon gabarytowo do Frania podobny więc też pewnie będzie na styk :-(

reklama
Dziś kupiłam Mai zestaw ciastoliny z Biedrony, jest rewelacyjny i ta ciastolina jest fajniejsza niż PlayDoh. Mamy zestaw Przyjazny Doktorek (niestety wybór był marny), młodej się bardzo spodobał bo można tworzyć ludzi, są oczy, nos, nogi, ręce a ona tylko kulki lepi i tworzy swoje postacie :p
Oto co dziś sama stworzyła:
SDC16484.jpg SDC16487.jpg SDC16471.jpg

Do góry