reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

majtki tak dziwnie, nie dość, że nisko, to jeszcze takie jakby wąskie, w sensie, że połowa pośladków mi wystawała, a jak wzięłam majtki M, to na maksa zawiązałam sznureczki, a i tak mi za luźne były:baffled:
a góra jakoś też dziwnie, ale pewnie to dlatego, ze mam mały biust i miałam wrażenie, że jeszcze bardziej mi się spłaszczał,. ale uważam, że ma śliczne kolory i te kółeczka dodają mu uroku.

reklama
Babki, kupiłam juniorowi w ZARZE na przecenie longsleev'a, za 16.90 ( z 49.90....!):

5516660250_1_1_3.jpg5516660250_2_2_3.jpg

Rozmiar 2-3 lata, na Frania jest dość obcisła... generalnie jest ciut mniejsza niż inne na 2-3. Mogę ją oddać, ale ma tak fajną cenę, że pomyśląłam, że może któraś by zechciała, plus koszt przesyłki?

Ja jeszcze się czaje w Stonce na ciastolinem też ma od 19 być. A chyba od 23 będą puzzle edukacyjne. Nie wiem czy nie za proste dla naszych maluchów, ale zobaczymy.

kupiłam młodej ciastolinę w Stronce jest fajna, jutro dokupię jeszcze jeden zestaw na zaś:tak:

Babki, kupiłam juniorowi w ZARZE na przecenie longsleev'a, za 16.90 ( z 49.90....!):

Zobacz załącznik 483202Zobacz załącznik 483203

Rozmiar 2-3 lata, na Frania jest dość obcisła... generalnie jest ciut mniejsza niż inne na 2-3. Mogę ją oddać, ale ma tak fajną cenę, że pomyśląłam, że może któraś by zechciała, plus koszt przesyłki?
Super ta koszulka :tak: Niestety Simon gabarytowo do Frania podobny więc też pewnie będzie na styk :-(

reklama
Dziś kupiłam Mai zestaw ciastoliny z Biedrony, jest rewelacyjny i ta ciastolina jest fajniejsza niż PlayDoh. Mamy zestaw Przyjazny Doktorek (niestety wybór był marny), młodej się bardzo spodobał bo można tworzyć ludzi, są oczy, nos, nogi, ręce a ona tylko kulki lepi i tworzy swoje postacie :p
Oto co dziś sama stworzyła:
SDC16484.jpg SDC16487.jpg SDC16471.jpg

Do góry