reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

Dziś kupiłam Mai zestaw ciastoliny z Biedrony, jest rewelacyjny i ta ciastolina jest fajniejsza niż PlayDoh. Mamy zestaw Przyjazny Doktorek (niestety wybór był marny), młodej się bardzo spodobał bo można tworzyć ludzi, są oczy, nos, nogi, ręce a ona tylko kulki lepi i tworzy swoje postacie :p
Oto co dziś sama stworzyła:
Zobacz załącznik 484287 Zobacz załącznik 484288 Zobacz załącznik 484289

a ja w naszej niestety nie widzialam zadnych ciastolin.....:baffled::baffled:
fajny stworek powstał.. ale chyba nie doktorek???:p

reklama
Wiolan ta promocja na ciastoliny jest od wczoraj i u mnie zostały już tylko 4 pudełka, 2 restauracje, fryzjer i właśnie doktorek, który wydał mi się najsensowniejszy z tych co zostały, więc wzięłam ostatniego :)
Ciężko powiedzieć co to za stwór ale doktor raczej to nie jest, bo Majka lekarzy raczej nie kojarzy :p

Załączniki

• pies 003.jpg
    pies 003.jpg
    15,6 KB · Wyświetleń: 61
Swietne te zestawy!
ile kosztuja? U nas pewnie juz nie ma nawet, bo przy takich fajnych rzeczach, to jeszcze tego samego dnia pustki sa:-(

u nas nie było lodziarni,,,,,a najfajniejsza była.....Wszystkie pozostale zestawy byly, ale wysłalam mojego G i nie wiedzial co innego wybrac wiec jutro lecimy z rańca razem.

u nas była lodziarnia:) ale mnie już kasy brakło:dry:
następnym razem może;)

któraś chętna??
oddam za darmo plus koszty wysyłki

Załączniki

• DSC01824.jpg
    DSC01824.jpg
    24 KB · Wyświetleń: 41
  • DSC03704.jpg
    DSC03704.jpg
    23,3 KB · Wyświetleń: 47
  • DSC03689.jpg
    DSC03689.jpg
    21 KB · Wyświetleń: 49
Dziewczyny przyszalalam z nowa kolekcja nexta:zawstydzona/y: A mam dwie dziewczyny wiec koszty podwojne:-(
Czesc rzeczy przyslalala mi z Anglii kolezanka:cool2:Za to w halensie pojechalam na maxa:dry:szczegolnie z bucikami dla dwojki:sorry2: kupilam im takie same tylko rozmiary rozne (jednej 24 drugiej 37:shocked2:)
Kozaki – kupuj oryginalne Next z Next na halens.pl jako brązowy
Kozaki – kupuj oryginalne Next z Next na halens.pl jako brązowy
i obydwie maja rurki w panterke ;-)
Buy Animal Printed Skinny Trousers from the Next UK online shop
A Nadii taka kiecke
Buy Grey Dolly Collar Dress from the Next UK online shop
oczywiscie to nie wszystko:baffled: wiecej nie pokaze bo mi wstyd:zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
z racji tego, że młody praktycznie porusza się tylko na biegowym jestem zmuszona kupić ochraniacze na kolanka i łokcie (prędkosci są coraz większe)
czy możecie coś polecić? czy Wasze jezdzące na biegowych noszą ochraniacze?
przejrzałam całe allegro, ale nie wiem, czy r, S będzie dla niego dobry, czy za duży:baffled:
więc pytam, czy macie jakieś sprawdzone?:blink:

reklama
z racji tego, że młody praktycznie porusza się tylko na biegowym jestem zmuszona kupić ochraniacze na kolanka i łokcie (prędkosci są coraz większe)
czy możecie coś polecić? czy Wasze jezdzące na biegowych noszą ochraniacze?
przejrzałam całe allegro, ale nie wiem, czy r, S będzie dla niego dobry, czy za duży:baffled:
więc pytam, czy macie jakieś sprawdzone?:blink:

a po kiego ci ochraniacze?? tera zna razie tom jeszcze jeździ nieporadnie, ale to chwilowe... za jakiś czas bedzie jeździł jak szalony i wtedy już ochraniacze nie będą potrzebne.... będzie jeździł ostrożniej

Do góry