reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zakupy / promocje / okazje

julita, niestety nie mam na zbyciu, bo od niedawna zaczęłam w jedną wchodzić, leżała nowa 3 lata.
Nadal muszę nosic ja ciut wyżej, bo przyciasna w pasie, ale zważywszy na to, ze mi przez doopsko nie przechodziła, to juz jakiś progres...

Tak od czapy...nie polecam ODPLAMIACZA ARIELA!!!!!
Kupiłam, bo myślałam, ze skoro kapsułki sa fajne, to i odplamiacz będzie cool, ale zawiodłam się. Plamy po owocach nie zeszły, plamy po mleczu nie zeszły, przybrudzone mankiety nogawek białych spodni nadal szare....
Moczyłam 3 godziny mimo ze godzina miała wystarczyć:confused2:

reklama
oleska, wyprobuj odplamiacze Dr Beckmann.. sa w tescach i realach na pewno i to są odplamiacze każdy na inny rodzaj plamy... czytaj co chcesz odplamic i takowy kup.. chyba z 20 roznych rodzai jest... i trzeba dokladnei jak w instrukcji napisane odplamiac..

Julita piszę na pw

dziewczyny mam do oddania 2 pary kapciochów, koszt przesyłki tylko
z kubusiem r. 25, wkładka 15 cm, bardzo ciepłe, na zimę
z bobem budowniczym mają nr 7 na odwrocie, są o 1 cm dłuższe

dostałam od koleżanki po jej synku, są czyste, zadbane, ale mój L. nosi cienkie kapcie, bo my przebywamy w ciepłolubnych klimatach

DSC_0410 (Small).jpgDSC_0411 (Small).jpg

dziś miałam godzinkę wolną to o=zahaczyłam o top secret i nawet jedna spódnica i sukienka mi się podobały ale nie było mojego rozmiaru:no:
taki krój
Sukienka damska kolor pomarańczowy SSU0562 - Odzież TOP SECRET -

julita, ja polecę Ci taką kieckę, jak już top secret jest na tapecie
Sukienka damska kolor niebieski SSU0549 - Odzież TOP SECRET -
zielona jest po prostu cudna!!!! i świetnie maskuje ewentualne niedoskonałości gdzieniegdzie i wygląda naprawdę super :-)

My po zakupach w castoramie:) kupilam mlodej zyrandol i kinkiet nie wiem czy tak sie pisze;)
Ale jest sliczny:)

julita, ja polecę Ci taką kieckę, jak już top secret jest na tapecie
Sukienka damska kolor niebieski SSU0549 - Odzież TOP SECRET -
zielona jest po prostu cudna!!!! i świetnie maskuje ewentualne niedoskonałości gdzieniegdzie i wygląda naprawdę super :-)

Bylam, widzialam, jakis taki material dziwny:baffled:

Julita, przymierzalam te bikini, ktore masz, strasznie mi sie spodobalo, le jakos dziwnie na mnie lezalo:dry: w efekcie koncowym kupilam w reserved takie:

czarne bikini Reserved w kropki - z kolekcji wiosna-lato 2012 - Moda pla�owa od Reserved - wiosna/lato 2012 > Moda pla�owa

Gowno wkleic sie linki nie chca..

http://www.we-dwoje.pl/czarne;bikin...;kolekcji;wiosna-lato;2012,70,foto,66278.html

Ostatnia edycja:
reklama
malina fajna ta sukienka ale u mnie w sklepie nie ma, musiałabym przez internet zamówić i mnie w zielonym jakoś nie bardzo do twarzy...bardziej róż, czerwony, pomarańcz:tak:

aga a co ci nie "leżało" majtki czy stanik??? bo u mnie gorzej z majtkami było ale one są typowe biodrówki a stanik leży jak talala:p

bali typowo dziecięcy jak znajdę na stonce to się pochwale, ale taki z motywem Kubusia puchatka:)

coś w ten deseń...nie znalazłam takiego samego
http://www.warszawalampy.pl/?p=19135&o=listwy_nowoczesne_funny_friennds_55403-4_listwa_reality

Ostatnia edycja:
Do góry