reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

julita, niestety nie mam na zbyciu, bo od niedawna zaczęłam w jedną wchodzić, leżała nowa 3 lata.
Nadal muszę nosic ja ciut wyżej, bo przyciasna w pasie, ale zważywszy na to, ze mi przez doopsko nie przechodziła, to juz jakiś progres...

Tak od czapy...nie polecam ODPLAMIACZA ARIELA!!!!!
Kupiłam, bo myślałam, ze skoro kapsułki sa fajne, to i odplamiacz będzie cool, ale zawiodłam się. Plamy po owocach nie zeszły, plamy po mleczu nie zeszły, przybrudzone mankiety nogawek białych spodni nadal szare....
Moczyłam 3 godziny mimo ze godzina miała wystarczyć:confused2:

reklama
oleska, wyprobuj odplamiacze Dr Beckmann.. sa w tescach i realach na pewno i to są odplamiacze każdy na inny rodzaj plamy... czytaj co chcesz odplamic i takowy kup.. chyba z 20 roznych rodzai jest... i trzeba dokladnei jak w instrukcji napisane odplamiac..

Julita piszę na pw

dziewczyny mam do oddania 2 pary kapciochów, koszt przesyłki tylko
z kubusiem r. 25, wkładka 15 cm, bardzo ciepłe, na zimę
z bobem budowniczym mają nr 7 na odwrocie, są o 1 cm dłuższe

dostałam od koleżanki po jej synku, są czyste, zadbane, ale mój L. nosi cienkie kapcie, bo my przebywamy w ciepłolubnych klimatach

DSC_0410 (Small).jpgDSC_0411 (Small).jpg

dziś miałam godzinkę wolną to o=zahaczyłam o top secret i nawet jedna spódnica i sukienka mi się podobały ale nie było mojego rozmiaru:no:
taki krój
Sukienka damska kolor pomarańczowy SSU0562 - Odzież TOP SECRET -

julita, ja polecę Ci taką kieckę, jak już top secret jest na tapecie
Sukienka damska kolor niebieski SSU0549 - Odzież TOP SECRET -
zielona jest po prostu cudna!!!! i świetnie maskuje ewentualne niedoskonałości gdzieniegdzie i wygląda naprawdę super :-)

My po zakupach w castoramie:) kupilam mlodej zyrandol i kinkiet nie wiem czy tak sie pisze;)
Ale jest sliczny:)

julita, ja polecę Ci taką kieckę, jak już top secret jest na tapecie
Sukienka damska kolor niebieski SSU0549 - Odzież TOP SECRET -
zielona jest po prostu cudna!!!! i świetnie maskuje ewentualne niedoskonałości gdzieniegdzie i wygląda naprawdę super :-)

Bylam, widzialam, jakis taki material dziwny:baffled:

Julita, przymierzalam te bikini, ktore masz, strasznie mi sie spodobalo, le jakos dziwnie na mnie lezalo:dry: w efekcie koncowym kupilam w reserved takie:

czarne bikini Reserved w kropki - z kolekcji wiosna-lato 2012 - Moda pla�owa od Reserved - wiosna/lato 2012 > Moda pla�owa

Gowno wkleic sie linki nie chca..

http://www.we-dwoje.pl/czarne;bikin...;kolekcji;wiosna-lato;2012,70,foto,66278.html

Ostatnia edycja:
reklama
malina fajna ta sukienka ale u mnie w sklepie nie ma, musiałabym przez internet zamówić i mnie w zielonym jakoś nie bardzo do twarzy...bardziej róż, czerwony, pomarańcz:tak:

aga a co ci nie "leżało" majtki czy stanik??? bo u mnie gorzej z majtkami było ale one są typowe biodrówki a stanik leży jak talala:p

bali typowo dziecięcy jak znajdę na stonce to się pochwale, ale taki z motywem Kubusia puchatka:)

coś w ten deseń...nie znalazłam takiego samego
http://www.warszawalampy.pl/?p=19135&o=listwy_nowoczesne_funny_friennds_55403-4_listwa_reality

Ostatnia edycja:
Do góry