reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

Ło matko, przyznam się, że przez ułamek sekundy myślałam Aga, że w paczce są tez pieluchy 2 razy użyte:-D

Estragon- cąłkiem fajne te sandały- lekkie, chyba zgrabnie wyglądają...

A ja odkryłam, że w ZARZE przecenione są chłopięce botki na które czaiłam się na wiosnę, ale w końcu uznałam, że za ciepłe i lepsze na jesień: BOTKI SKÓRA - Buty - Chłopiec (2-14 lat) - Dzieci - ZARA Poland

jestem w nich totalnie zakochana, tylko skąd mam wiedzieć, jaki rozmiar Francesco będzie nosił np. w listopadzie??

Drugie też strasznie mi się podobają i fajna cena: Wysokie buty sportowe - Buty - Chłopiec (2-14 lat) - Dzieci - ZARA Poland

a koleżanka zastanawia się nad tymi, dziewczęcymi:

BOTKI BIKER ĆWIEKI - Buty - Dziewczynka (2-14 lat) - Dzieci - ZARA Poland

i KOZAKI ŁĄCZONE MATERIAŁY - Buty - Dziewczynka (2-14 lat) - Dzieci - ZARA Poland

czadowe, co??:sorry:

reklama
JustMe super te buty i dla chłopca, i dla dziewczynki ale ja bym nie kupowała na wyrost, znając moje szczęście to raczej bym nie trafiła w rozmiar ;) My kupujemy buty zawsze na bieżąco :)

pierwsze dla chłopca i ostatnie dla dziewczynki czadowe

Aga tak napisała posta jakby te użyte dorzucała w gratisie, prawda Just?

może ktoś potrzebuje torbę na laptopa, nówka sztuka, case logic, beżowa
laptop.jpg

Ostatnia edycja:
Bali torba bardzo fajna i cena mega przystępna ale nawet nie miałabym komu jej ewentualnie sprezentować a nasz lapek robi za stacjonarny więc też się nie przyda :(

reklama
Poszukuje bialej spodnicy z cienkiego materialu,w miare taniej;)moze ktoras ma na zbyciu?

Do góry