Ło matko, przyznam się, że przez ułamek sekundy myślałam Aga, że w paczce są tez pieluchy 2 razy użyte
Estragon- cąłkiem fajne te sandały- lekkie, chyba zgrabnie wyglądają...
A ja odkryłam, że w ZARZE przecenione są chłopięce botki na które czaiłam się na wiosnę, ale w końcu uznałam, że za ciepłe i lepsze na jesień: BOTKI SKÓRA - Buty - Chłopiec (2-14 lat) - Dzieci - ZARA Poland
jestem w nich totalnie zakochana, tylko skąd mam wiedzieć, jaki rozmiar Francesco będzie nosił np. w listopadzie??
Drugie też strasznie mi się podobają i fajna cena: Wysokie buty sportowe - Buty - Chłopiec (2-14 lat) - Dzieci - ZARA Poland
a koleżanka zastanawia się nad tymi, dziewczęcymi:
BOTKI BIKER ĆWIEKI - Buty - Dziewczynka (2-14 lat) - Dzieci - ZARA Poland
i KOZAKI ŁĄCZONE MATERIAŁY - Buty - Dziewczynka (2-14 lat) - Dzieci - ZARA Poland
czadowe, co??
Estragon- cąłkiem fajne te sandały- lekkie, chyba zgrabnie wyglądają...
A ja odkryłam, że w ZARZE przecenione są chłopięce botki na które czaiłam się na wiosnę, ale w końcu uznałam, że za ciepłe i lepsze na jesień: BOTKI SKÓRA - Buty - Chłopiec (2-14 lat) - Dzieci - ZARA Poland
jestem w nich totalnie zakochana, tylko skąd mam wiedzieć, jaki rozmiar Francesco będzie nosił np. w listopadzie??
Drugie też strasznie mi się podobają i fajna cena: Wysokie buty sportowe - Buty - Chłopiec (2-14 lat) - Dzieci - ZARA Poland
a koleżanka zastanawia się nad tymi, dziewczęcymi:
BOTKI BIKER ĆWIEKI - Buty - Dziewczynka (2-14 lat) - Dzieci - ZARA Poland
i KOZAKI ŁĄCZONE MATERIAŁY - Buty - Dziewczynka (2-14 lat) - Dzieci - ZARA Poland
czadowe, co??