reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zakupy / promocje / okazje

Ło matko, przyznam się, że przez ułamek sekundy myślałam Aga, że w paczce są tez pieluchy 2 razy użyte:-D

Estragon- cąłkiem fajne te sandały- lekkie, chyba zgrabnie wyglądają...

A ja odkryłam, że w ZARZE przecenione są chłopięce botki na które czaiłam się na wiosnę, ale w końcu uznałam, że za ciepłe i lepsze na jesień: BOTKI SKÓRA - Buty - Chłopiec (2-14 lat) - Dzieci - ZARA Poland

jestem w nich totalnie zakochana, tylko skąd mam wiedzieć, jaki rozmiar Francesco będzie nosił np. w listopadzie??

Drugie też strasznie mi się podobają i fajna cena: Wysokie buty sportowe - Buty - Chłopiec (2-14 lat) - Dzieci - ZARA Poland

a koleżanka zastanawia się nad tymi, dziewczęcymi:

BOTKI BIKER ĆWIEKI - Buty - Dziewczynka (2-14 lat) - Dzieci - ZARA Poland

i KOZAKI ŁĄCZONE MATERIAŁY - Buty - Dziewczynka (2-14 lat) - Dzieci - ZARA Poland

czadowe, co??:sorry:

reklama
JustMe super te buty i dla chłopca, i dla dziewczynki ale ja bym nie kupowała na wyrost, znając moje szczęście to raczej bym nie trafiła w rozmiar ;) My kupujemy buty zawsze na bieżąco :)

pierwsze dla chłopca i ostatnie dla dziewczynki czadowe

Aga tak napisała posta jakby te użyte dorzucała w gratisie, prawda Just?

może ktoś potrzebuje torbę na laptopa, nówka sztuka, case logic, beżowa
laptop.jpg

Ostatnia edycja:
Bali torba bardzo fajna i cena mega przystępna ale nawet nie miałabym komu jej ewentualnie sprezentować a nasz lapek robi za stacjonarny więc też się nie przyda :(

reklama
Poszukuje bialej spodnicy z cienkiego materialu,w miare taniej;)moze ktoras ma na zbyciu?

Do góry