reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
oleśka ja sandałów nie cierpię, onlyjaponki na lato:-), ale na górskie wycieczki musiałam kupić (właściwie mąż mnie w zeszłym roku namówił:confused2:), chociaż miałam je kilka razy na nogach, to mogę polecić firmę. Maż kupuje u nich 'adiadsy' i są nie-do-zdarcia;-). Ja mam coś w ten deseń(mam na myśli formę, kształt):
Merrell

Bali ostatnio jak szukałam do swojego pokoju lampy, to natknęłam się na ich stronę
Oświetlenie Wiszące - A∙TAK DESIGN - Oryginalne meble i oświetlenie dla domu, biura i ogrodu stworzone przez najlepszych projektantów. Sklep internetowy, salon sprzedaży, projektowanie (3/10) «only good design»
wiem, ceny są nie do przełknięcia, aczkolwiek chodzi mi o same pomysły, może można znaleźć coś podbniejszego w niźszej cenie?

Podobają mi się te, ale przecież to zapięcie na przegubie za bardzo skróci mi moją i tak krótką nóżkę...
ec354213_coral_57349.jpg

Ale ty jesteś szczupła i to inaczej wygląda, a ja nie dość, że nogi jak słoń to jeszcze krótkie. Jakbym miała krótkie ale szczupłe to inna rozmowa w ogóle.:tak:
No i mam jeszcze taki problem, że mam małe (niskie) podbicie i jak zakładam większość butów to od razu przelatują mi do przodu przez paski i palcami grzebię w ziemi. Obcas tym bardziej wypchnie mi nogę z buta, no nie? Ech, dlatego muszę przymierzyć a nie brać w ciemno....

....ja to już zgłupiałam, jaki rozmiar ma Franek... z każdej firmy inny:baffled: Agnieszka, bardzo fajne Nadiowe buciki:tak: I Twoje koturny też:tak: Oleśka, ja też jestem niespecjalnie mocna w butach tego typu, tak jak Estragon noszę w lecie najczęściej japonki, ale te mają super kolor...!

reklama
Do góry